Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat várnék el barátnőmtől?
Figyelt kérdés
sokat várnék el bnőmtől ha hetente legalább 2-3 alkalommal akarok vele találkozni és szinte minden nap valamilyen formában beszélni, akár csak pár percre (inkább msn vagy mailre gondolok)?2010. jan. 15. 14:27
11/18 A kérdező kommentje:
ráadásul jön itt a mókás csavar is: néha jön az egyszavas válaszokkal.
2010. jan. 15. 15:15
12/18 anonim válasza:
Ez mindenkinél változó, ki mennyit igényel.
13/18 anonim válasza:
Szia! Ez azért tényleg változó. Talán kicsit bezárva érzi magát, fél, hogy megunjátok egymást. Ki lehet azért bírni, hogy ritkábban találkozzatok, van, aki nem igényel ennyit, és teljesen érthető, mert minek? Ha meg nincs igazi mondandótok, akkor felesleges hívogatni egymást. Azért hogy mi újság hogy van, tényleg felesleges. Persze az más, ha valamit el akarsz mesélni és hasonlók, de értelmetlenül valóban iszonyatosan idegesítő, és tényleg olyan érzés, mintha valaki birtokolni akarna.
14/18 A kérdező kommentje:
hát figyi, nekem mindig van mondanivalóm, az a gáz, olyan gyerek vagyok, hogy túl aktív az agyam, és mindig cikázik. :D
2010. jan. 15. 16:25
15/18 anonim válasza:
Akkor nem értem, idegesítőnek találja az össze vissza beszédet? Mert ez sem kizárt, mondjuk ez azért nem megfelelő indok, szerintem sokkal inkább, amit én mondtam, sokaknak bezártság érzést kelt az örökös telefon, találkozás stb.
16/18 A kérdező kommentje:
telón sosem zavarom. nem is nagyon hívom! :)
2010. jan. 15. 16:31
17/18 anonim válasza:
Akkor pontosan mit mondott neked? Hogy hagyd békén? :D Vagy egyszerűen azt, hogy nem akar veled találkozni? És mit mondott neki milyen időközönként lenne optimális?
18/18 anonim válasza:
naponta 1x?:D
mi 3 év után is képesek vagyunk egymást 15percenként felhivni,ha van mondandonk...és nincs olyan,hogy "zavar"...
este meg ha nem alszunk együtt,akkor lefekvés előtt 10 perc telefon mindenképp az elejétől...(ezért van 2 telefonom,igy tudom hivni szinte ingyen)
szeret téged egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!