Telekomnál mennyi idő mire egy termék újra elérhető lesz iphone 15 pro maxra várnék, de nem tudom meg éri e vagy nem is kapnak olyan sokat belőle?
Persze hogy megéri várni, nagyon jó telefon.
Még pár hét és lecseng az őrület. Így a bevezetés első pár hetében nyilván nem tudnak lépést tartani a kereslettel, mert mindenkinek egyszerre kell. Néhány hét és ott lesz polcon, kis türelem.
Én is azt és ott fogom venni.
Nyugi, lesz készlet. A 3gs, ... 11 pro és 13 Pro Maxom is ott vettem. Ugyanez volt régebben is, hogy ritkán volt készleten. De ha ügyes vagy, akkor meg tudod rendelni. Napjában sokszor fel kell nézni az oldalra. Fél - egy órénként. Napközben is tesznek fel készletet. Ha látod hogy rendelhető akkor ne habozz, kattints gyorsan! Ne akkor kezdj el gondolkodni hogy kell-e, meg nézegetni a teszteket, stb. Döntsd el hogy kell vagy sem. Ha kell, akkor ha a webshopban éppen elérhető akkor katt!
A Telekomnál nem tudom mi a helyzet, de a Yettel meglepett.
Feliratkoztam az előrendelésre, 20.-án szerdán reggel hívtak vissza pontosítani, elmondtam hogy Pro Max 512GB kék titán, és 22.-én délelőtt tíz órakor kopogtatott vele a futár. Aznap délelőtt amikor az értékesítés hivatalosan indult, a kezemben volt a készülék. Ráadásul a legkisebb publikus tarifacsomagjukhoz rendelve is csak 634 ezer volt, tehát elég szép engedményt adtak a 699 ezres hivatalos listaárból. És még ezt a kedvezményes árat is 22 havi kamatmentes részletben lehet fizetni. Szóval a Yettel igen korrekt volt, és volt készlete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!