Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekomnál mennyi idő mire...

Telekomnál mennyi idő mire egy termék újra elérhető lesz iphone 15 pro maxra várnék, de nem tudom meg éri e vagy nem is kapnak olyan sokat belőle?

Figyelt kérdés

2023. szept. 26. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
24%

Persze hogy megéri várni, nagyon jó telefon.

Még pár hét és lecseng az őrület. Így a bevezetés első pár hetében nyilván nem tudnak lépést tartani a kereslettel, mert mindenkinek egyszerre kell. Néhány hét és ott lesz polcon, kis türelem.

2023. szept. 26. 19:06
 2/10 anonim ***** válasza:
43%

Én is azt és ott fogom venni.

Nyugi, lesz készlet. A 3gs, ... 11 pro és 13 Pro Maxom is ott vettem. Ugyanez volt régebben is, hogy ritkán volt készleten. De ha ügyes vagy, akkor meg tudod rendelni. Napjában sokszor fel kell nézni az oldalra. Fél - egy órénként. Napközben is tesznek fel készletet. Ha látod hogy rendelhető akkor ne habozz, kattints gyorsan! Ne akkor kezdj el gondolkodni hogy kell-e, meg nézegetni a teszteket, stb. Döntsd el hogy kell vagy sem. Ha kell, akkor ha a webshopban éppen elérhető akkor katt!

2023. szept. 26. 19:17
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
A Telekomnál fel lehet iratkozni úgynevezett készlet értesítőre! Ezt a Telekom webshopjában lehet kérni, e-mail cim megadásával. Én is fel iratkoztam egy ilyen iPhone 15 Pro Max-ra. A Telekom 1414-es telefonos ügyfélszolgálattól azt a választ kaptam hogy volt, de rögtön az első nap azaz szeptember 22.-én el is fogyott. Épp ezért készlet hiányos. De én ebbe kételkedem hogy lett volna a Telekomnak akár csak egy példánya is az iPhone 15 Pro Max-ból.
2023. szept. 26. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:
63%

A Telekomnál nem tudom mi a helyzet, de a Yettel meglepett.

Feliratkoztam az előrendelésre, 20.-án szerdán reggel hívtak vissza pontosítani, elmondtam hogy Pro Max 512GB kék titán, és 22.-én délelőtt tíz órakor kopogtatott vele a futár. Aznap délelőtt amikor az értékesítés hivatalosan indult, a kezemben volt a készülék. Ráadásul a legkisebb publikus tarifacsomagjukhoz rendelve is csak 634 ezer volt, tehát elég szép engedményt adtak a 699 ezres hivatalos listaárból. És még ezt a kedvezményes árat is 22 havi kamatmentes részletben lehet fizetni. Szóval a Yettel igen korrekt volt, és volt készlete.

2023. szept. 26. 19:32
 5/10 anonim ***** válasza:
És mennyit fizetsz rá havonta?
2023. szept. 27. 23:48
 6/10 A kérdező kommentje:
23-25 ezer környéke
2023. szept. 28. 06:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Telekomnál fel iratkoztam úgynevezett készlet értesítő E-mail-re. Ma reggel jön is az E-mail hogy van újra iPhone 15 Pro Max 256 GB-os kék színben. Be lépek a webshopba, és már rendelném is. De megint ki írja hogy nincs készleten! Úgy hogy ennyit a Telekom megbízható E-mail értesítőről. Egyébként nekem van egy iPhone 14 Pro Max a Telekomtól amire plusz 23011 Ft-ot fizetek a Telekomank.
2023. szept. 28. 08:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak az a baj hogy ha kihozol egy telefont kell hozzá hoznod netet is :(
2023. szept. 28. 22:44
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as válasz író. Csak akkor ha 22 havi részletre veszed! Fizethetsz egy összegben is, és előfizetés nélkül is a Telekomnál. Igen van erre lehetőséged A Telekomnál is.
2023. szept. 29. 09:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Az a baj ott sem olcsóbb mint más boltokban akkor már inkább a mediamarktban :)
2023. szept. 29. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!