Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én várnék el sokat?
Szeretek bókokat kapni. Főleg akkor,ha direkt az adott illetőnek csípem ki magam. Rosszul esik, hogy hiába tudom, hogy tetszem neki, mégsem bókol. Nekem elég lenne annyi is,hogy "Szép vagy!". Feleslegesnek érzem így azt az időt, amit a készülődéssel töltöttem.
Nekem nem esik nehezemre bókolni a másiknak. Ezt az "elvárásomat" pedig értelmesen közlöm. Legalábbis én úgy érzem. Nem hisztizve.
19/L
Dehogy! Neked a bókemberre van szükséged:
4.-nek.
19 éves. Szerződést írhat alá, fegyverengedélye lehet, autót vezethet, házasodhat, ...
Együtt vagy az illetővel? Egyáltalán tudja, hogy érdeklődsz iránta?
Ha nem, akkor mégis mit képzelsz?
A elvárás kicsi, viszont úgy elég nagy, ha olyantól várod el, aki nem a párod.
Nem utalgatni kell éretlen módon, a hisztid meg nagyon gyerekes. Ha tetszik az illető, akkor menj oda hozzá és beszélgess vele.
Ezek a te elvárásaid amik a te fejedben léteznek.
Ő ezekről nem tud, és lehet ő máshogy fejezi ki azt hogy tetszel neki, nem szavakkal....
Tudod sokszor segít az őszinte beszélgetés. Ha neked ez ennyire fontos hogy mondja, akkor ezt közöld velem
S még moziba is vigyen hercegnő, fizesse is? :)))
Legközelebb poénból koszosan s ápolatlanul jelenj meg randin, ..., ha szóvá teszik mondhatod, hogy neked szépen kiöltözve se számított a külsőm múltkor, akkor most sem fog, ugye....vagy igen:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!