Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat várnék el?
Nos az a helyzet, hogy nekem tegnap múlt el a havi bajom. És jött hozzám a barátom, én meg örültem, hogy végre egy hét után lesz valami. Úgy gondoltam, hogy biztosan neki is jól esne. Amikor ez estefele szóba került, jött a szokásos: "fáradt vagyok". Nekem ez nagyon rosszul esett, mert amikor igazán lenne kedvem hozzá, meg kívánom őt, mindig fáradt, ezért szoktunk általában reggel. (Amit meg én nem szeretek, mert reggel, amikor korán kelünk én vagyok a fáradt) és ez ma reggel is így történt. Szinte semmi érzelem nem volt benne, úgy éreztem, mintha neki ez nyűg lenne. Ha lehet így fogalmazni, én "elvárom" hogy amikor találkozunk, szexeljünk, mert alapjáraton nem bírja sokáig, és az a kis idő amit az aktusra fordít nekem nem mindig elég.
És ma reggel szex után ezt mondta: "ezèrt nem mozgok èn, elfáradok" a vicc ebben az volt, hogy nen mozgott semmit, mert én voltam felül.
Szóval adjak lejjebb az igényeimből? De szerintem ez megérthető hogy most nagyok a biológiai szükségleteim, nemsoká töltöm a 18-at. Ő meg csak nem fárad el egy kb 6 perces menetben, amikor nem öreg, 24 éves. Önzőnek tartom, mert az utóbbi 1-2 hónapban csak magára gondol, mert neki reggel jó.
Te tenyleg azt akarod, kérdező, hogy ugy szexeljen veled, hogy nem kiván?
Hogy lépjen túl az “önzőségét” es fogait osszeszoritva akkor szexeljen veled amikor egyetlen porcikája sem kivanja?
Ennyire nincs más lehetőséged?
6:
Más férfi.
Aki kiván is, nem csak kötelességből szexel veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!