Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én várnék el sokat?
Szeretek bókokat kapni. Főleg akkor,ha direkt az adott illetőnek csípem ki magam. Rosszul esik, hogy hiába tudom, hogy tetszem neki, mégsem bókol. Nekem elég lenne annyi is,hogy "Szép vagy!". Feleslegesnek érzem így azt az időt, amit a készülődéssel töltöttem.
Nekem nem esik nehezemre bókolni a másiknak. Ezt az "elvárásomat" pedig értelmesen közlöm. Legalábbis én úgy érzem. Nem hisztizve.
19/L
11
S ha nem volt szép, akkor meg hazudni kellene???
13
Sarokba tetszett szorulni kedves s személyeskedni próbálunk? :DDDDD
Te nem vagy szép láthatóan soraidból s szereted a hazugságot hallani;)
7-es kommentelő vagyok és nő!
Random pasitól, aki nem a párod, nem lehet elvárni azt, hogy mindig bókoljon, de még a leendő párodtól se várhatod ezt el. Akire rákényszerítenek valamit, az már régen rossz.
Sőt, amit a kérdező csinál, meg a legrosszabb. Idézem: "Feleslegesnek érzem így azt az időt, amit a készülődéssel töltöttem."
Nem egy pasinak kell kiöltözni, meg neki tetszeni, saját magunknak tetszünk és a saját szórakozásunkra, kedvünkre öltözzünk úgy, ahogy nekünk tetszik. Nekem is van olyan ruhám, ami a páromnak nem tetszik..és? Nekem meg az egyik kedvencem. Most nem fogom a kedvéért nem viselni.
El kéne jutni arra az értelmi szintre, hogy 1. saját magunknak öltözünk 2. egy bókot pedig nem elvárunk a másiktól. A kérdező súlyos önbizalomhiányban szenved. Ha nem kap bókot, akkor összetörik, esetleg hisztizik, mint egy kislány, nem kap külső visszacsatolást, amiatt értéktelennek hiszi magát. Az ő problémája.
Még nagyon éretlen agyilag a kérdező.
Igen. Főleg magamnak akarok tetszeni. De ha tudtam, hogy találkozok a PÁROMMAL, akkor kifejezetten figyeltem arra,hogy neki mi tetszik rajtam. Ő nem olyan volt aki sosem bókolt. Csak végül ezt a szokását elhagyta. De tudtam, hogy tetszem neki. Én ezt értelmesen, nem hisztizve magyaráztam el neki. ( de ezt a kérdés kiírásában is említettem)
Azzal tisztában vagyok, hogy önbizalomhiányom van. Próbálok rajta dolgozni valahogy.
Talán azért nem teszi szóvá, mert neki az a természetes,
hogy ápolt vagy és csinos.
Azért van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!