Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat várnék el a férfiaktól?
Nem vársz túl sokat, dehogy is.
Nekem van már ilyen párom, de előtte nekem is bántalmazó f.aszok voltak csak.
Szerintem nálad is az van, ami nálam volt: nem szimplán csak jószívű vagy, hanem "szerencsétlen", nincs önbecsülésed büszkeséged. Ezen kell dolgozni, csak így lesz normális kapcsolatod. Nekem is ez kellett...
Bármit elvárni bárkitől, bármitől hatalmas őrültség, amivel csak saját magadat keseríted meg.
Az elvárás csalódást szül.
Ha nem vársz el semmit, csalódni sem fogsz.
En ugyanezt várom el egy kapcsolatban
Mindkét fél részéről
F
"Bármit elvárni bárkitől, bármitől hatalmas őrültség, amivel csak saját magadat keseríted meg."
Már ne haragudj, de azzal az elvárással keserítené magát, ne üsse és zsarolja a leendő pája?! :'D
Nem azt mondta, hogy elvár heti 1 porszívózást és pontosan heti 3 puncinyalást.
"Már ne haragudj, de azzal az elvárással keserítené magát, ne üsse és zsarolja a leendő pája?! :'D"
Ez nem elvárás, hanem józan ész kérdése. Nem kell elvárnod semmit a másiktól, de nem is kell vele lenned. Senki sem kényszerít rá, hogy együtt legyél egy olyan emberrel, aki bánt téged.
Tárgyaktól, termékektől szokás elvárni, hogy megfeleljenek az igényeknek, elvárásoknak. Aki elvár valamit egy másik embertől, az annak a jele, hogy tárgyként, eszközként, termékként tekint rá.
Maga az elvárás egy teljesen felesleges, értelmetlen dolog. Nélküle is tudsz létezni és olyan emberrel együtt lenni, aki nem bánt.
Te most nárcisztikus zavaros alakokkal példálózol. A politikai pálya intő jel.
Te normális családi háttérrel rendelkező mérnök srácról beszéltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!