Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége úgy várja el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége úgy várja el a férfiaktól hogy kezdeményezzenek, hogy a nők nem mernének kezdeményezni, jelszóval az a férfi dolga?

Figyelt kérdés
Többször hallottam ezt a nőktől panaszkodásként hogy egyszerűen a mai férfiak csak néznek és nem mernek oda jönni, hogy milyenek ezek a mai férfiak. Kicsit nem gondolnak abba bele hogy ha nekik kéne kezdeményezni soha az életben nem menne oda a legtöbb nő, egyszerűen félnek kezdeményezni hallottam ezt többször is
2019. júl. 22. 19:32
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
79%
Én mernék, mármint nem szólítanám le a srácot, ha nem ad jelet hogy tetszem neki, de simán volt már hogy láttam hogy bejövök neki, ez egy kávézóban volt, és amikor egyszerre értünk a pulthoz megkérdeztem miújság :D Akkor kezdtünk el beszélgetni szóval szerintem ha ilyen van a nő is nyugodtan odamehetne.
2019. júl. 22. 19:36
 2/30 anonim ***** válasza:
69%

Én számtalanszor kezdeményeztem már, nem tudom, mi ezen az óriási történet. Csak elegánsan kell csinálni, figyelni a jeleket, nem ajtóstul rontani a házba, és akkor még beégni sem lehet, mert időben le tud állni az ember.

30n

2019. júl. 22. 19:37
 3/30 anonim ***** válasza:
54%

"a mai férfiak"

A régiek sem voltak jobbak. Mármint ha az önmagát agyonsztároló mai középkorúak (+45) a "régi férfiak". (Ugyanez a réteg hangoskodik a sorkatonaságról is önmagát Rambónak gondolva pár kör futás és pár hónap körletfelmosás után). Nagyrészük alkoholista, masszívan tartják a "én nem házimunkázok az a zasszony dóga" felfogást és az összes negatív férfisztereotípia hozzájuk köthető (szaros - természetesen fehér - fecskegatya, fotelban fingadozás, sörike ivászat-maraton, még mindig nem eltűnt kiflibajusz-viselet, ronda seszínű ruhák és az örök farmerkabát viselése, '80-as években leragadás). Nahát, ez az apám jellemzése volt. És az ő korosztálya, ahol ez sajnos nagyon elterjedt, ritka a kivétel.

Szóval csak csínján a "mai férfiak" dologgal. És nem a mundér becsületét védem, hitvány vagyok magam is, de ez a középkorú "régi férfiak" túlidealizálása szerintem nevetséges.

2019. júl. 22. 19:38
 4/30 anonim ***** válasza:
29%
Talán igaz lehet, mert az emberek többsége szellemi fogyatékos, retardált, így a nők többsége is, így valószénűsíthető, hogy több nő ilyen gyökszi, mint nem.
2019. júl. 22. 19:39
 5/30 anonim ***** válasza:
61%
A nők kezdeményeznek, ha nagyon akarnak valakit.
2019. júl. 22. 19:40
 6/30 Lazy Lover ***** válasza:
32%
a legtöbb nő beccari ebben csak vigyorognak meg néznek meg a hajukat csavargassák ha be jössz nekik...
2019. júl. 22. 19:41
 7/30 anonim ***** válasza:
58%

@III.Edricus Anxious:

Attól, hogy a te apád egy múltban ragadt proli, másé nem feltétlen. Az enyém sem.

Igénytelen pedig a 20-on évesek között is bőven akad.

2019. júl. 22. 19:43
 8/30 anonim ***** válasza:
63%

En azt gondolom h ez igenis a ferfi dolga. Ez nem egy gogos elmelet tolem, ugyanis kiprobaltam oda-vissza. Adtam mar eselyt nyuszifuleknek es nem ereztem jol magam veluk. Aki ennyit nem mer megtenni az menthetetlenul GYAVA. Ha mar tolem is osszerezzen, akkor hogy lesz nekem o melto tarsam, ha az en megszolitasomnal hatszor veszelyesebb dolgokat kell megtennie? Aki ezen a dedosoknak valo teszten elbukik az eletkeptelen.

Vallalom a ram omlo haragcunamit, de kozben mindenkit kerek tisztelettel, hogy gondolja vegig a fent leirtakat. Milyen ferfi az, akinek ez az elete legnagyobb kihivasa?

2019. júl. 22. 19:46
 9/30 anonim ***** válasza:
55%

Ezzel a felfogással miért nem próbáljátok már ki egyszer, hogy milyen egy menstruációs görcs, szülési fájdalom, vagy megszülni egy gyereket?

Ne rinyáljatok. A férfiak udvarolnak a nőknek, az éretlen kisfiúk, mint te, kérdező, meg picsognak, hogy a nők is miért nem kezdeményeznek, miért nem szólítanak le titeket...stb.

Az igazi férfi cselekszik, a többiek rinyálnak.

A nők testbeszéddel, pl. szemezéssel, mosollyal jeleznek, hogy szabad az út. Nehogy már a s..ggeted is mi ny.ljuk ki ilyenkor.

De ha mi meg nem tekintünk rátok férfiként, akkor még a ti egótok van sértve. Ahhoz, hogy férfiként nézzünk rátok, ahhoz úgyis kell viselkedni. Ja, és ne gyere azzal,hogy akkor agresszívnak és p..rasztnak kéne lenni, mert nem.

Egyébként pedig sok nő kezdeményez fizikálisan is pasiknál.

2019. júl. 22. 19:49
 10/30 anonim ***** válasza:
54%

Igen, ez így igaz, de ez a túlidealizálás ami megy, szerinted nem túlzás? Mitől voltak jobbak? Őszintén? Mitől? Ugyanolyanok voltak, mint a mai emberek, csak más környezetben, más kulturális hatások közt, de sokak szemében valami olyasmi kép él róluk, mintha mindegyikük a Harmadik Birodalom propagandáin szereplő derék katona lenne, természetesen kizárólag pozitív erényekkel. Miért? Honnan jön ez a téves ítélet? A szokásos "régen minden jobb volt" mentalitás?

Lehet katonásan lepontozni, végül is az a legegyszerűbb.

2019. júl. 22. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!