Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége úgy várja el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége úgy várja el a férfiaktól hogy kezdeményezzenek, hogy a nők nem mernének kezdeményezni, jelszóval az a férfi dolga?

Figyelt kérdés
Többször hallottam ezt a nőktől panaszkodásként hogy egyszerűen a mai férfiak csak néznek és nem mernek oda jönni, hogy milyenek ezek a mai férfiak. Kicsit nem gondolnak abba bele hogy ha nekik kéne kezdeményezni soha az életben nem menne oda a legtöbb nő, egyszerűen félnek kezdeményezni hallottam ezt többször is
2019. júl. 22. 19:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Én kezdeményeztem már annál, aki tetszett. Viszont soha nem idegenek tetszettek meg az utcáról, mindig valaki, aki tagja volt egy olyan közösségnek, aminek én is (csoporttárs, évfolyamtárs, munkatárs, olyan akivel egy koliban laktunk stb). És nem sziamizuismerkedünk-kel kezdtem, hanem spontán beszélgetésekkel, amikből jobban megismerhettem őt. A legutóbbi ilyen esetben túrázni és várost nézni mentünk együtt az én hívásomra, és miután megtudtam mi a kedvenc üditője, néha vittem neki. Végül úgy jöttünk össze, hogy ő megcsókolt. (miután én többször hosszabban, szorosabban megöleltem búcsúzáskor) Szerintem nem kell túldramatizálni. Próbálj ki új közösségeket, építsd az emberi kapcsolataidat. Nem árthat. :)
2019. júl. 22. 20:52
 22/30 anonim ***** válasza:
44%

De ezt mégis hogy? Viseljen el akár 100 sértegetős elhajtást - és persze a rosszindulatból elterjesztett pletykákat - és ne is legyen rá hatással? Hogyan? Senki nem robot, minden ami történik hatással van az adott személyre.

Mondjuk ezért jó, hogy már van Internet. Írásban sokkal könnyebb.

2019. júl. 22. 20:55
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
#22 Nem tudom mit kene tennie, nem foglalkoztam ezzel a temakorrel. Amit irtam az a sajat erdekeimrol szolt. Ez a magyarazat arra, hogy en szemely szerint miert varom el ezt. Pl. kiszurok egy apolasra szorulo szemelyt. Nagyon terhes lenne mar rogton az elejen egy ennyire serult ember lelket apolnom. Nekem ebben mi a jo?
2019. júl. 22. 21:05
 24/30 anonim ***** válasza:
57%

A jobb pozícióban nem is értheted a rosszabban levőek helyzetét. Mert az "amúgy sem számít" és legyen csak tökéletes az illető. Ami persze nem baj csak...

mindegy. Ez a világ túl rideg és kegyetlen.

2019. júl. 22. 21:07
 25/30 anonim ***** válasza:
46%
[link] Egyébként az lelki nyomorék és nem akarod apolgatni, akinek rosszul esik ha 10-bol 7 nő visszautasitja (3 kitalált indokkal 3 paraszt módon 1 meg legyünk barátok dumaval), de elvarod hogy érző, romantikus es erzekeny legyen ha a te problémáiról van szó. Bonyolultabb ez annál, hogy ő a férfi neki kell kezdeményezni...
2019. júl. 22. 23:46
 26/30 anonim ***** válasza:
55%
Amikor a kérdés felmerül hogy a "férfinak" kell-e kezdeményezni ott már baj van. Virágot meg bon-bont ne vigyen a csaj a randira? Szánalmas.
2019. júl. 23. 09:25
 27/30 Lazy Lover ***** válasza:
5%
A mai világban mindent a fèrfitóleo váram el....
2019. júl. 23. 10:44
 28/30 anonim ***** válasza:
36%

Ahogy korabban mar irtak a termeszet leosztotta a lapokat. A szulocsatornamon en fogom kinyomni a kb negy kilos gyerekunket, akkor tiszteljen mar meg azzal, hogy elhiv egy randira.

Valaki legyszi reagaljon azokra a szituaciokra, amiket a tobbi holgy valaszoloval egyutt vazoltunk! Ha mar ennyire is keptelen akkor hogy varhatok el tole hatarozott fellepest, ha valaki belenk kot? Legyszi egy rendes valaszt a jaaaaaj mindent a ferfiaktol varnak el siram helyett. Annyi jo konkretumot irtak fent, pl a nevadast. Egy kva valasz nem jott arra, hogy ki nezne jo szemmel, ha nem orokithetne tovabb a nevet es a felesege nevet fel kene vennie.

Es egyetlen erdembeli reagalas sem szuletett arra, hogy en mar KIPROBALTAM milyen az, ha egy ferfit nekem kell felszedni. Ti sracok viszont csak elmeletben bizonygatjatok, hogy nektek miert jar az esely.

2019. júl. 23. 16:20
 29/30 anonim ***** válasza:
7%
Off: Lazy Lover megis csak igazi ferfi, ugyanis kezdemenyezett nalam privatban. Igaz, hogy sertegetessel nyitott, de akkor sem lehet tole elvitatni az elsoseget.
2019. júl. 23. 18:20
 30/30 anonim ***** válasza:

Igazából igazad van. A baj az, hogy utána is mindenben ki van osztva, hogy a férfinek kell kezdeményeznie. De szó szerint mindent. Míg ő hercegnősen elfogadja vagy odasóz egyet verbálisan, hogy tudja hol a helye.

A név-dolgot meg leszarnám, utálom a vezetéknevem meg apám családjának nagyrészét, igyekszem szabadulni tőle és álnéven élni.

2019. júl. 23. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!