Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az "egyenjogúság" alapján sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az "egyenjogúság" alapján sok férfi szinte elvárja, hogy a nők kezdeményezzenek. És mi van, ha a nő kéri meg a férfi kezét?

Figyelt kérdés
Végülis ugyanaz az ideológia van mögötte. Aki elvárja a női ismerkedési kezdeményezést, az a házasság kezdeményezésével kapcsolatban is így gondolkodik?
2018. febr. 2. 13:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Csajt akarnak, házasodni viszont nem.
2018. febr. 2. 13:16
 2/12 anonim ***** válasza:
42%

Az "elvarja" es "arra var" ket különbözö dolog.

En vaganynak tartanam egy nötöl, ugyanakkor kicsit puhany benyomast keltene a pasirol.

En annak a hive vagyok, ha valamit szeretnek, igyekszem megszerezni. Ha igazsagos, ha nem. Nem fogom akkor sem feladni, ha masnak magatol megy. Ismerkedesben sosem voltak nehezsegeim, de nem születtem ezüstkanallal a szamban. Nem utasitanam vissza a lotto fönyeremenyt, de nem "varom el", hogy hozzajarulasom nelkül erjem el celjaimat es hajlando vagyok tenni erte.

A tradiciok miatt a lanynak figyelembe kell venni, hogy ezt a szerepcseret a tarsa nem tartana -e megalazonak. Talan a legtöbb esetben erdemesebb finoman (aztan egyre egyertelmübben) utalni vagyainkra a közös jövövel kapcsolatban. De szemely szerint semmi problemam nincs vele es biztosan szorakoztatonak es remek törtenetnek gondoltam volna, ha velem igy törtent volna.

2018. febr. 2. 13:25
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Az egyenjogúságból csak annyi kell a férfiaknak, ami nekik kényelmes (pl nem kell eltartani a nőt). A többi nekik "feminácizmus"
2018. febr. 2. 13:25
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Mindenki màsképp gondolkodik a témàban. Oké, hogy egyenjogúsàg, de szerintem az hogy a csaj kérje feleségül a pasijàt, màr a ló túloldala.
2018. febr. 2. 13:30
 5/12 anonim ***** válasza:
39%
Ilyet nem javaslok. Anyám kérte meg kb. apám kezét, (nem volt hozzá showműsor gyűrűvel) de ő tette fel a kérdést, és ez végig meg is látszott a kapcsolatukon, hogy ki hordja a nadrágot. Tök gáz.!
2018. febr. 2. 13:31
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

A jövőben majd ilyen is lesz, több.

Az, hogy ma ez furának tűnik, nem érdekes. Változik a világ.

2018. febr. 2. 13:55
 7/12 anonim ***** válasza:
29%

Nem várom el.

Legfeljebb várok rá, ha bizonytalan vagy félénk vagyok.

A házasság már egészen más téma.

Teljesen más, hogy fél elsőként megszólítani, esetlwg nem vette észre stb, mint egy kapcsolatot elmélyíteni és új szintre emelnim

2018. febr. 2. 14:05
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

"egy kapcsolatot elmélyíteni és új szintre emelni"

Ehhez már csak a férfinak van joga?

2018. febr. 2. 14:38
 9/12 anonim ***** válasza:
81%

"sok férfi szinte elvárja, hogy a nők kezdeményezzenek"

Ez így félreérthető. Jav.: a nők _is_ kezdeményezzenek ugyanannyira, mint a férfiak. Elvégre ugyanannyi joguk van hozzá és ugyanannyira képesek is rá.

2018. febr. 2. 14:55
 10/12 anonim ***** válasza:
71%

Ha nőként kezdeményezek 10/9 férfi fog könnyűvérűnek titulálni :)

Egyenjogúság meg úgy néz ki, hogy a nő dolgozzon, mert ne csak én.

De a házimunka a "nő dolga". Érdekes, tehát egynejogúság címén én dolgozzam le a 8 órát és még otthon főzzek-mosogassak-mossak és neveljem a gyereket.

Ő meg dolgozik aztán beül a sörrel a tévé elé.

Amúgy szerintem gáz ha a ő kéri meg a férfi kezét.

2018. febr. 2. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!