Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "egyenjogúság" alapján sok férfi szinte elvárja, hogy a nők kezdeményezzenek. És mi van, ha a nő kéri meg a férfi kezét?
Az "elvarja" es "arra var" ket különbözö dolog.
En vaganynak tartanam egy nötöl, ugyanakkor kicsit puhany benyomast keltene a pasirol.
En annak a hive vagyok, ha valamit szeretnek, igyekszem megszerezni. Ha igazsagos, ha nem. Nem fogom akkor sem feladni, ha masnak magatol megy. Ismerkedesben sosem voltak nehezsegeim, de nem születtem ezüstkanallal a szamban. Nem utasitanam vissza a lotto fönyeremenyt, de nem "varom el", hogy hozzajarulasom nelkül erjem el celjaimat es hajlando vagyok tenni erte.
A tradiciok miatt a lanynak figyelembe kell venni, hogy ezt a szerepcseret a tarsa nem tartana -e megalazonak. Talan a legtöbb esetben erdemesebb finoman (aztan egyre egyertelmübben) utalni vagyainkra a közös jövövel kapcsolatban. De szemely szerint semmi problemam nincs vele es biztosan szorakoztatonak es remek törtenetnek gondoltam volna, ha velem igy törtent volna.
A jövőben majd ilyen is lesz, több.
Az, hogy ma ez furának tűnik, nem érdekes. Változik a világ.
Nem várom el.
Legfeljebb várok rá, ha bizonytalan vagy félénk vagyok.
A házasság már egészen más téma.
Teljesen más, hogy fél elsőként megszólítani, esetlwg nem vette észre stb, mint egy kapcsolatot elmélyíteni és új szintre emelnim
"egy kapcsolatot elmélyíteni és új szintre emelni"
Ehhez már csak a férfinak van joga?
"sok férfi szinte elvárja, hogy a nők kezdeményezzenek"
Ez így félreérthető. Jav.: a nők _is_ kezdeményezzenek ugyanannyira, mint a férfiak. Elvégre ugyanannyi joguk van hozzá és ugyanannyira képesek is rá.
Ha nőként kezdeményezek 10/9 férfi fog könnyűvérűnek titulálni :)
Egyenjogúság meg úgy néz ki, hogy a nő dolgozzon, mert ne csak én.
De a házimunka a "nő dolga". Érdekes, tehát egynejogúság címén én dolgozzam le a 8 órát és még otthon főzzek-mosogassak-mossak és neveljem a gyereket.
Ő meg dolgozik aztán beül a sörrel a tévé elé.
Amúgy szerintem gáz ha a ő kéri meg a férfi kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!