Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége úgy várja el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége úgy várja el a férfiaktól hogy kezdeményezzenek, hogy a nők nem mernének kezdeményezni, jelszóval az a férfi dolga?

Figyelt kérdés
Többször hallottam ezt a nőktől panaszkodásként hogy egyszerűen a mai férfiak csak néznek és nem mernek oda jönni, hogy milyenek ezek a mai férfiak. Kicsit nem gondolnak abba bele hogy ha nekik kéne kezdeményezni soha az életben nem menne oda a legtöbb nő, egyszerűen félnek kezdeményezni hallottam ezt többször is
2019. júl. 22. 19:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%
Ugye kérdező, gyesre is elmész és a nevemet is felveszed? Természetesen a gyerekek is az én nevemet fogják kapni, nem a tiéd.
2019. júl. 22. 20:06
 12/30 Lazy Lover ***** válasza:
22%
A nők testbeszéddel, pl. szemezéssel, mosollyal jeleznek, hogy szabad az út. Nehogy már a s..ggeted is mi ny.ljuk ki ilyenkor. senki nem mondta hogy ki kell nyalni... csak adja tudtunkra hogy be jövünk nekik ne kódokat kelljen megfejteni mert soxor pofára estem már ez miatt...
2019. júl. 22. 20:07
 13/30 anonim ***** válasza:
64%

#10 III.Edricus Anxious:

Ebben igazad van. Nem voltak jobbak régebben sem az emberek a közelmúltban és regmultban sem. Ez csak a szokásos "bezzeg az én idomben...", ami azóta megy, mióta ember van.

2019. júl. 22. 20:10
 14/30 anonim ***** válasza:
62%

#10 Apaink koraban elkepzelhetetlen volt ilyen szintu onfelmentes es a korulmenyek hibaztatasa, ha valaki megis ilyen volt akkor maganyosan tette ezt. Internet hianyaban nem tudtak maguknak egy ideologiai buborekot letrehozni, kenytelenek voltak a valosagban maradni, ahol ujra es ujra emlekeztettek oket a nezeteik helytelensegere. Ma mindenki megtalalja a maga kis kozosseget, ahol erositik egymast a hulyesegben. A kerdesben megfogalmazott felvetest harminc evvel ezelott a tobbi srac meg nagyon kirohogte volna.

Amugy annyiban valoban nem erdemes oket idealizalni, hogy mar ok is egy szeteso tarsadalom szulottei, a csaladi kotelekek ott is lazultak, meno volt nem tisztelni apadat es anyadnak hazudni. Igazabol csak folytatodik, ami az o korukba elkezdodott.

2019. júl. 22. 20:10
 15/30 anonim ***** válasza:
51%

Én az a régimódi fajta vagyok, aki szereti, ha egy férfi tököt növeszt, és kimutatja, hogy nem fél odajönni és bevallani, hogy mit akar tőlem. Ha már az elején olyan p.nci, hogy nekem kell odamennem, akkor milyen lehet a kapcsolatban jézusom...

Nem vagyok egy olyan nő, akiért kapkodnak a pasik, de ha akadt is párkapcsolatom, azok mind voltak annyira bátrak, tökösek, hogy nem féltem mellettük, hogy a málé szájukba bele fog repülni a sült galamb.

2019. júl. 22. 20:16
 16/30 anonim ***** válasza:
42%

Én elvárom hogy a férfi kezdeményezzen, ha akar valamit.

Viszont ha én akarok valamit, akkor kezdeményezek én, feltéve ha látom hogy kölcsönös a szimpátia/vonzalom.

2019. júl. 22. 20:24
 17/30 anonim ***** válasza:

De olyan is akadhat aki elsőre még bátor volt, aztán kap egy nagyon sértő stílusban előadott "tűnj el innen nyomorék" jellegű elhajtást és utána már kevésbé lesz az.

2019. júl. 22. 20:32
 18/30 anonim ***** válasza:

" Apaink koraban elkepzelhetetlen volt ilyen szintu onfelmentes es a korulmenyek hibaztatasa"

Ilyen téren igen, bár ez is az internet és a mai technonlógiák hiányának köszönhető, ha lett volna, lehet már akkor kitermelődik az a réteg akik reddit fórumokon okoskodnak, egymást "erősítve". Bár akkoriban ott volt a kocsma erre a szerepre - igazából a bunkó fórumok akkori formája volt a kocsma. Sőt, idősebbeknél még ma is az. Tuti van a közeledben is legalább egy "öreg kocsmatöltelék", még ha utálod is.

Viszont más téren nagyon is jól működött náluk is a "onfelmentes es a korulmenyek hibaztatasa" - leginkább az alkoholizmus útjára lépésnél, mert akkor aztán rögtön előjön az önfelmentés ideje, arra mindig megvan a kifogás. Illetve a középkorú emberek kedvenc kifogása a sikertelenségre "az egy más kor volt" - de mások is éltek akkor akiknek jobban sikerült... "de azok a pártitkár rokonai voltak"... Nem mind. "De akkoriban nem voltak lehetőségek" - dehogynem. Sőt. Bizonyos téren még a mainál is jobbak az állam "osztogatósdit" játszó szerepe okán. Akinek volt esze ki tudta használni és előrébb léphetett.

2019. júl. 22. 20:37
 19/30 anonim ***** válasza:
11%
17. Az már nem az én bajom, nem én tettem olyanná, és örülök, ha nem talál meg egy olyan ember, aki nem a rossz tapasztalatai miatt ítélkezik egy idegenről.
2019. júl. 22. 20:37
 20/30 anonim ***** válasza:
51%
#17 Ilyen nincs. :) Ha megis van akkor atkonvertalodott gyavava, szoval nem erdekel. Egyszeruen nem erdekelnek a mentsegek es a kifogasok, buksisimiert mindenkinek ott van anyu. Meg mindig nem egy no az eletben a legveszelyesebb dolog, egyszeruen nem tiszteletre melto szamomra egy ilyen ferfi es en megdoglok, ha nem tudom ot tisztelni.
2019. júl. 22. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!