Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy teljesen reménytelen? Ilyen létezik? Vagy ha sokat "ostromlom" akkor összejöhet? Szerintem igen ^^ véleményeket esetleg történeteket várnék.
Szerintem növessz tököt, és ne csak várd a csodát. Lépj valami konkrétat, aztán legfeljebb pofára esel. De legalább nem vergődnél itt ezen. :D
Amúgy csak negatív példát tudok, van két olyan "hódolóm", aki hiába adja az ívet, nincs az az isten, hogy bármiféle viszonyba keveredjek velük. Egyszerűen taszítanak és kész. :D De őket barátként sem tudom tolerálni, meg sehogy igazán. :D Barátok közt azért a nagy részével ha nagyon muszáj lenne, el tudnám képzelni a dolgot, de van akivel semmiképp azért, még elméleti szinten se. :S
De azért az esetek zömében elmondható, hogy van remény ilyen esetben. Csak lépjél már valamiiiiiit!!! :D Húzd meg a haját vagy nemtom, csak legyél egyértelmű. :P
Első nem után hagyni kell a faszba. Nekem ez a mottóm! fogadd meg te is, nem érdemes a kivernek az ajtón, vissza csúszolmászol az ablakon féle nyomorékságnak lenni. Ne legyél talpnyaló, kajtatós, kuncsorgós kutya! Ha nem kellesz a nőnek akkor nem. Hiába beszéled rá, az már nem olyan, ha esetleg már annyira megunja,hogy megsajnál, akkor csak szánalomból van veled. Az meg milyen viszony? Nem te vagy álmai embere, csak egy megtürt pótlék senki, akinek erősen limitált a hátralévő ideje, hogy mikor fog kirúgva lenni, egy tökéletes partnerjelőlt miatt.
Tehát döntse el a nő gyorsan, hogy kell vagy sem. Tudja ő, érzi, hogy mit akar. Ha azt mondja nem, akkor nem kell tovább pitizni. Van még ezer másik jó nő is azon kívül, még tán különbek is.
Ha meg egy takitkázós, agyhúzatós szemét disznó lányról lenne szó, akkor úgy járt, hogy majd megtanulja, kivel szórakozzon legközelebb, és leszokik az ugrasztgatós majomkodásairól, mert erre nem vevők sokan.
NE! LEGYÉL! CSICSKA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!