Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen lány Magyarországon, a huszonéves korosztályból, aki nem foglalt?
Vannak de ezekre gyorsan lecsapnak :)
én is ilyen vagyok, szakítottam 3 és fél év után a párommal és máris elkezdett udvarolni valaki más, hogy ő pont ilyen értelmes ,kedves lányt keres már évek óta...
Van.
Neked mi számít értelmes könyvnek?:D Pl?
#4 Mondjuk a Da Vinci kódtól felfelé már értelmesnek mondható sztem :)
#5 Te legalább ismered magadat, sok lány nem.
Létezik ilyen :) :) én sem találom a hozzám való pasit.....
19/L
Nem nem létezik.
Olyanok mint a dinoszauruszok.Mindenki tudja,hogy léteztek,csak senki se látott még egy élőpéldányt.:D
Na jó csak szop@tlak.Már miért ne lennének?Biztos vannak,csak amíg te ilyen f@szságokat kérdezel,addig szinte biztos,hogy egyet se fogsz találni.
Üdvözlettel:én:D
22/F
persze, hogy vannak ilyen lányok, csak ahogy előttem is írták, "nincs olyan ember, akinek a külső ne számítana, aki azt mondja, hogy nem számít a külső, az hazudik!".
mondjuk, én is úgy vagyok vele, hogy valamiért mindig is a "rosszfiúkhoz" vonzódtam, akik olyan szemtelenül helyesek, nagydumások, akik nagyon tudnak csajozni - nem csak ülnek a sarokban és várják a sült galambot, vagy gyakorikérdések-en írogatnak, hogy léteznek-e még (az elvárásaiknak megfelelő!) normális lányok.
(lehet, hogy nem a te kategóriád, csak te is említetted a magasságot, szóval, ja, napi min. 1 kérdés itt arra vonatkozik, hogy a lányoknak miért nem kellenek a 165 cm magas, vékony fiúk... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!