Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen lány Magyarországon, a huszonéves korosztályból, aki nem foglalt?
#10:"(lehet, hogy nem a te kategóriád, csak te is említetted a magasságot, szóval, ja, napi min. 1 kérdés itt arra vonatkozik, hogy a lányoknak miért nem kellenek a 165 cm magas, vékony fiúk... :D)"
Napi minimumot szerintem tolhatjuk feljebb is,mert lassan ,már mást se lehet olvasni ezen az oldalon.De mondjuk mindegy ugyanaz a kategória,mint a "kicsi a p*csöm" kérdések.:D
Üdv:Én(már megint)
Debrecen közelében lakó, egyedülálló lányok írhatnak nekem privit ha gondolják, akikre illik nagyjából a fenti leírás :D
20/F
19.52es: igaz :DD mondjuk, fura, hogy sokaknak még mindig nem esik le, hogy a (külsőre és belsőre is) normális lányoknak nyilván nem olyan fiú fog tetszeni, aki ide jár sírni/panaszkodni a méretei miatt.
én pl. 178 cm magas vagyok lány létemre, és azt szeretem, ha a fiúk azért valamivel nagyobbak nálam, mégsem írom ki kérdésként ide, hogy "léteznek még 195 cm magas srácok, vagy már mind kihalt/foglalt?". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!