Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szeretne szakítani, de ki szeretné próbálni mással a szexet. Beleférhet az ilyesmi?

Figyelt kérdés

Már majdnem öt éve együtt vagyunk, együtt is élünk. Nem az első párja vagyok, de az első, akivel szexelt, velem vesztette el a szüzességét. A kapcsolatunk jól működik, nem igazán vannak vitáink, ami van, az nem komoly, meg tudjuk beszélni. Nagyon szeretem őt, és érzem rajta, hogy ő is nagyon szeret.

Viszont előállt azzal, hogy van egy kis hiányérzete. Kíváncsi arra, hogy milyen mással szexelni, azt mondja nem velem elégedetlen (épp ellenkezőleg), csak még sosem volt mással, érdekli, hogy milyen lehet. Azt mondta, hogy ha ez nekem gond, akkor nem csinálja, semmiképp nem akar a tudtomon kívül ilyesmit csinálni, meg annyit nem ér neki, hogy emiatt esetleg elveszítsen emiatt. Konkrét kiszemeltje nincs.

Nagyon meglepett a felvetéssel, nem igazán tudtam hová tenni, nekem annyi volt a válaszom, hogy szeretném ezt átgondolni. Nekem elég fura ez, nem feltétlenül szeretném, hogy mással szexeljen. Mármint zavarna a tudat, hogy én vagyok valahol, és tudok arról, hogy a barátnőm épp szexel valaki mással. Igazából egy hármasra nyitott lennék (igen, abban a felállásban, hogy még egy pasi).

Erre azt mondta, hogy érdekesen(a jó értelemben értette) hangzik, átgondolja, de neki nagyon zavarbaejtően hangzik két pasi előtt levetkőzni.

Őszintén szólva nem tudom mit okozhat ez a kapcsolatunkban. Nem szeretném, ha le kellene mondania egy vágyáról, de azt sem akarom, hogy gond legyen a kapcsolatunkban, akármi is lesz a végső döntés a kérdést illetően.

2024. jún. 26. 11:30
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%

38

Már régóta nem szerelmes beléd ami normális dolog, de az már nem, hogy kapcsolatfüggő. Egyedül azért akar veled maradni mert nem tudja elképzelni az életét egyedülállóként, nem tudna magával mit kezdeni. De persze kíváncsi más férfiakra, vagy talán mint írták előttem van neki kiszemeltje akivel szívesen szexelne és reménykedik ő benne, hogy a másik srác akar járni vele szex után. Akkor valószínűleg azonnal kidobna téged.

A másik lehetőség, hogy még veled volt az évek alatt mindig zavarta, hogy ő szűz volt és te nem és most eljutott ahhoz a ponthoz, hogy akkor mással is kipróbálná. Kevesebbnek érzi magát, nem érzi fairnek, hogy te másokkal voltál előtte és azért akarná.

Egyik lehetőség se jó, én azt is elhiszem, hogy szégyenlős, de nem érsz el vele semmit mert nem fogja visszafogni abban, hogy mással összegyűrje a lepedőt. Hiába leszel ellene akkor is megfogja tenni a hátad mögött.

Hármast nem akar mert nem akar ő veled szexelni, mással akar. Nem is értem miért dobtad fel. Egyértelműen más férfiakra, férfira kíváncsi.

2024. júl. 4. 11:06
 42/56 A kérdező kommentje:

#39 De biztos, hogy nincs kiszemeltje a barátnőmnek, pláne olyan nem, aki "régóta fűzi az agyát". Feltűnt volna, ha lenne neki. Egy helyen dolgozunk, a baráti társaságunk is közös. Gyakorlatilag 0-24 egymás közelében vagyunk. A mobilját se rejtegeti. Semmi kiszemeltre utaló jel nincs.

#40 Én nem azt érzékelem, hogy ne lenne szerelmes belém.

2024. júl. 4. 11:17
 43/56 anonim ***** válasza:
30%

Az is lehet, hogy tesztel, mennyire szereted. A nőknél sosem lehet tudni az ilyesmit.

Főleg, hogy a barátnőik folyamatosan kavarják a xart, irigységből, ha az egyiknek nem jó a kapcsolata, ne legyen jó a másiké se... Telebeszélik a fejét.

2024. júl. 4. 11:25
 44/56 anonim ***** válasza:

"Egy helyen dolgozunk, a baráti társaságunk is közös."

Be tudsz úgy menni másnap dolgozni, a barátaitokkal este összeülni, hogy tudod, hogy a barátnőd előző este az engedélyeddel ugyan, de mással szexelt?

2024. júl. 4. 11:28
 45/56 A kérdező kommentje:
#44 Nem. De írtam is, hogy nekem ez probléma lenne valószínűleg, mert nem szeretném a tudatot, hogy a barátnőm mással szexszel, amíg én máshol vagyok.
2024. júl. 4. 11:34
 46/56 anonim ***** válasza:
69%

Atyám mekkora baromságot írsz már. Nem szerelmes már beléd. Állandóan együtt lógtok, együtt dolgoztok. Már az agyán jössz ki. Kinőtt a kapcsolatból. Eljött annak az ideje, hogy más férfiakra nedvesedik be és nem rád. Kíváncsi milyen lehet másokkal a szex és nem fogod őt visszatartani. Menni fog ha rábólintasz ha nem. Kellenek neki újabb tapasztalatok. De persze megtart téged míg más fiú nem akar vele összejönni.

Hármas nem lesz, vagy hiába lesz ő akkor is össze fog bújni a hátad mögött másokkal.

Te meg egyes egyedül tárgyként tekintesz rá. Nem bánnád, hogy amikor ott lennél a hármasban a szemed láttára vernék a szájába, dugnék seggbe csak légy ott és élvezd az egészet.

Legyetek külön, vagy dugjatok külön külön. Nem fog hármasban részt venni.

2024. júl. 4. 11:41
 47/56 anonim ***** válasza:

Egyikőtöknek munkahelyet kell váltani, különben elég xar lesz a szakítás...

Nem lepődnék amúgy meg, ha a baráti társaságotokból jönne majd össze valakivel...

2024. júl. 4. 11:46
 48/56 anonim ***** válasza:

Szóval a lehetőségek: vagy hiányérzet marad a csajban élete végéig, mert nem tudott mindent kipróbálni, amit szeretett volna, vagy olyan dolog szúródik tüskeként a kapcsolatba, amit te nem tudsz elfogadni.

Szakítás az egyetlen megoldás, kár húzni egymás idejét.

2024. júl. 4. 12:19
 49/56 A kérdező kommentje:
#46 Hát, nekem nem úgy tűnik, hogy elege van belőlem, meg már nem szerelmes. Folyton ölelget, puszilgat, bújik, ha egymás nélkül megyünk a szüleinkhez 1-1 hétvégére, akkor hiányzom neki, este hívásban akar maradni, mert hallgatni akarja a szuszogásom. Utána meg sokkal bújósabb, mint egyébként. Szexben is kezdeményező, de ha én kezdeményezek sem utasít el. Minden téren teljesen rám van kattanva egyébként...
2024. júl. 4. 12:36
 50/56 anonim ***** válasza:
100%

A tinik szoktak így viselkedni, nem felnőtt, dolgozó nők.

Mondjuk, ha te vagy az első szexkapcsolata, akkor valamennyire érthető részéről ez a hála és ragaszkodás.

"ha egymás nélkül megyünk a szüleinkhez 1-1 hétvégére"

Ja, kérem, hát akkor mégiscsak kiderült, hogy ha akarja, simán meg tudja oldani a félredugást, aztán kisimultan, kipihenten visszatér babusgatni téged.

De azt nem állítom, hogy valóban félrenyom, csak azt, hogy lehetősége lenne rá. Főleg, hogy elég arra egy félóra, óra is bármikor műkörmöshöz, vagy fodrászhoz menet.

2024. júl. 4. 12:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!