Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szeretne szakítani, de ki szeretné próbálni mással a szexet. Beleférhet az ilyesmi?

Figyelt kérdés

Már majdnem öt éve együtt vagyunk, együtt is élünk. Nem az első párja vagyok, de az első, akivel szexelt, velem vesztette el a szüzességét. A kapcsolatunk jól működik, nem igazán vannak vitáink, ami van, az nem komoly, meg tudjuk beszélni. Nagyon szeretem őt, és érzem rajta, hogy ő is nagyon szeret.

Viszont előállt azzal, hogy van egy kis hiányérzete. Kíváncsi arra, hogy milyen mással szexelni, azt mondja nem velem elégedetlen (épp ellenkezőleg), csak még sosem volt mással, érdekli, hogy milyen lehet. Azt mondta, hogy ha ez nekem gond, akkor nem csinálja, semmiképp nem akar a tudtomon kívül ilyesmit csinálni, meg annyit nem ér neki, hogy emiatt esetleg elveszítsen emiatt. Konkrét kiszemeltje nincs.

Nagyon meglepett a felvetéssel, nem igazán tudtam hová tenni, nekem annyi volt a válaszom, hogy szeretném ezt átgondolni. Nekem elég fura ez, nem feltétlenül szeretném, hogy mással szexeljen. Mármint zavarna a tudat, hogy én vagyok valahol, és tudok arról, hogy a barátnőm épp szexel valaki mással. Igazából egy hármasra nyitott lennék (igen, abban a felállásban, hogy még egy pasi).

Erre azt mondta, hogy érdekesen(a jó értelemben értette) hangzik, átgondolja, de neki nagyon zavarbaejtően hangzik két pasi előtt levetkőzni.

Őszintén szólva nem tudom mit okozhat ez a kapcsolatunkban. Nem szeretném, ha le kellene mondania egy vágyáról, de azt sem akarom, hogy gond legyen a kapcsolatunkban, akármi is lesz a végső döntés a kérdést illetően.

2024. jún. 26. 11:30
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

#5 Nem ő vetette fel a hármasozást, az bennem merült fel, mint opció.

#10 Nem ringyó a barátnőm, azt meg végképp nem értem, hogy hogy jön ide, hogy kötődési problémái lennének.

#17 "Szerintem most már nézelődj te is, használd a csajt, amíg használhatod, közben készülj fel lelkileg a várható szakításra!"

Azért ne beszéljünk már így a barátnőmről... Nem egy használati tárgy...

#18 Ő sem nyitott kapcsolatot akart egyébként. Konkrétan csak pár, talán 2-3 menetet valaki mással/másokkal.

2024. júl. 2. 17:04
 22/56 anonim ***** válasza:
63%

Ide figyelj kérdező:

Ha titeket nem zavar, hogy dugtok másokkal akkor hajrá, de arra számíts, hogy kettőtök közül valamelyikőtök mással fog szexelgetni a másik háta mögött, vagy másba belé fog "szerelmesedni" mert köztetek nincs szerelem, igazi vágy. Szeretitek ti egymást valamilyen szinten, ragaszkodtok egymáshoz, de ez nem elég épp amiatt akartok másokkal szexelni. Szerintem tudod te ezt és bizonytalan vagy és ezért született meg a kérdés, hogy adjanak neked a válaszok bizonyságot arról, hogy nem fog zátonyra futni a kapcsolat másokkal való dugás miatt, de igazából már lefelé haladtok a lejtőn eléggé rendesen...

2024. júl. 2. 17:14
 23/56 A kérdező kommentje:

#22 Én nem akarok más lányokkal dugni.

A barátnőmön inkább kíváncsiságot látok, mintsem a szerelem hiányát.

2024. júl. 2. 21:52
 24/56 anonim ***** válasza:

Ha neked belefér akkor nem értem a kérdést.

Ha meg ide kiírod egyértelműen lesznek akik bepróbálkoznak.

Ráadásul bármilyen hihetetlen és az esély is kicsi rá, de vannak köztük normálisak is.

Nekem belefért, mert én akartam mással. Igaz kicsit irigy voltam mert neki előbb és többször összejött, de nem volt belőle probléma. Neki már nincs, én viszont még próbálkozom.

Sok sikert nektek.

2024. júl. 2. 22:10
 25/56 anonim ***** válasza:
46%

"Igazából egy hármasra nyitott lennék (igen, abban a felállásban, hogy még egy pasi)."

Abban neked mi az izgalmas? Netán biszex vagy?

2024. júl. 2. 23:31
 26/56 anonim ***** válasza:

"Mármint zavarna a tudat, hogy én vagyok valahol, és tudok arról, hogy a barátnőm épp szexel valaki mással."

Ismerkedjetek párokkal és cseréljetek partnert, vagy csináljátok négyesben.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2024. júl. 2. 23:37
 27/56 anonim ***** válasza:

A nyitás nem oldja meg.

Belemehetsz, aztán pedig később szakítotok.

2024. júl. 3. 14:14
 28/56 anonim ***** válasza:
0%
Szakítsatok két hétre és addig nyugodtan garázdálkodhat, te is kipróbálhatsz közben más pasit, meg a csajod is! 😉
2024. júl. 3. 14:46
 29/56 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak vége.
2024. júl. 3. 16:05
 30/56 anonim ***** válasza:
48%

Én hasonló helyzetben vagyok férfiként. A feleségem volt az első barátnő az életemben, rajta kívül mással nem szexeltem. Többször felmerült bennem a vágy, hogy kipróbáljam mással is, de volt annyi eszem, hogy uralkodjak magamon. Szetetem a párom és nem akarok neki rosszat. Kitaláltunk más játékokat, ami mindkettőnknek jó és így nem hiányzik a szex mással.

Ha szeret a párod és fontos vagy neki, akkor nem fog félrelépni. Az viszont nagyon becsülendő, hogy elmondta neked. És te is okos vagy, hogy meghallgattad és felajánlottál egy lehetőséget a hármasra.

2024. júl. 3. 16:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!