Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt, de egy lánnyal összejárok - szexelni szoktam, még beleférhet fent tartani?
Interneten elkezdtem beszélgetni egy nagyon kedves lánnyal. Pár hete ugyanígy megismertem interneten egy csajszit, de vele csak szexelünk, nem sokat heti 1-2-3x.
Az új lánnyal annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy el tudnám képzelni, hogy több lesz belőle, komolyabb dolog. Viszont nem tartom fairnek, hogy így másik nővel lefekszek. Viszont az is igaz, hogy még nem is taliztunk.
Szerintetek ha jövőhéten még szexelünk párszor az még belefér vagy inkább hagyjak fel vele és csak az új lányra koncentráljak, ha már vele komolynak is kinézhet?
Inkább ha randiztok már és tényleg tetszik, akkor hagyj fel a szexpartnerrel való szexelesben, ha nem tetszik, akkor ne legyen több randi.
Mondjuk ha kiderulne, hogy míg velem randiztal többször, mondtad, hogy jó velem, tetszem és mégis más nővel voltál úgy kivágnálak, hogy csak úgy porozna utánad.
Ha már vannak érzéseid más iránt nem kéne a szexnek győznie felettük.
Én is így vagyok vele, ahogy írod 2-es.
Ha nekem kiderülne, hogy másikkal szexel, még ha testi igények is akkor ez eltaszítana tőle.
Ezért jutott nekem is eszembe.
Sok mindenki nem bánja, hogy szexel a potenciális partner kapcsolatra másokkal hiszen nem voltak együtt, de hogyha érzéseket táplálsz a másik iránt, akár "szerelembe" estél, akkor hogyan lehet mással lefekudni? Nem érthető sehogyse.
Persze ha csak tetszik, akkor nem csoda, de akkor is őszintének kellene lenni, hogy bár randiztok mással "ismerkedsz" tartod a kapcsolatot, hogy ne várjon rád fölöslegesen, sok ember egyszerre csak egy emberre koncentrál.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Olvasd el a válaszokat.
Ajánlom, hogy döntsd el, hogy szexpartner fontosabb, vagy a jövőbeli jelölt párkapcsolat terén és úgyis állj hozzá, légy korrekt.
Hiába akkor már nem fekszel le mással, hogy ha randira került sor és bejon, hogyha naphosszakat, heteket írtál mással! Reményt adtál neki, akár dicsérted, írtad, hogy milyen jól érzed magad vele, vonzódsz hozzá aztán meg összefekszel a szexpartnereddel.
Tényleg, aki egy hetet nem bír ki szex nélkül miközben tetszik neki nagyon valaki testi és érzelmi síkon is az vagy ösztönlény, vagy magának beszéli be, hogy érez iránta valamit.
Múltkor volt itt kérdés, hogy a kapcsolat alatt elmondndta a párja, vagy kiderult más által nem emlékszem pontosan, hogy míg randiztak más lánnyal feküdt össze, de neki mondta, hogy kezd belészeretni stb ha jól vettem ki hallgatott a válaszolokra a nő, akkor ki is dobta!
Érzelmi megcsalás és testi is, mert ő tetszik és mégis mással fekszel le ez ugyanaz mint amikor szakítás után teszed és aztán ramatyul érzed magadat, mert hiába szexeltél meg mindig szereted, érzéseket táplálsz iránta és ha pl. összejöttök ismét, akkor vége lesz újra, mert ő nem feküdt le mással, mert szenvedett, mint a kutya.
Az 5. randi előtt nem érdemes leépíteni a biztos szexpartnert egy bizonytalan barátnőért.
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!