Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismertem egy lányt, de egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy lányt, de egy lánnyal összejárok - szexelni szoktam, még beleférhet fent tartani?

Figyelt kérdés

Interneten elkezdtem beszélgetni egy nagyon kedves lánnyal. Pár hete ugyanígy megismertem interneten egy csajszit, de vele csak szexelünk, nem sokat heti 1-2-3x.

Az új lánnyal annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy el tudnám képzelni, hogy több lesz belőle, komolyabb dolog. Viszont nem tartom fairnek, hogy így másik nővel lefekszek. Viszont az is igaz, hogy még nem is taliztunk.

Szerintetek ha jövőhéten még szexelünk párszor az még belefér vagy inkább hagyjak fel vele és csak az új lányra koncentráljak, ha már vele komolynak is kinézhet?

2023. aug. 12. 11:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem belefér, amíg csak neten beszélgettek, engem nem taszítana ez a másikkal kapcsolatban, hiszen ilyenkor azért még nincsenek komoly érzések, én úgy vagyok vele, amíg nem komoly a dolog, addig azt csinál mindenki, amit akar. Mondjuk egy randi után már tudjátok majd, hogy élőben is szimpatikusak vagytok egymásnak, de én biztos nem várnám senkitől, hogy 1-2 netes csevegés után már elköteleződjön mellettem, ahogy fordítva sem lenne szimpi, ha a másik várna tőlem ilyet.
2023. aug. 12. 11:54
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
A gondolkodasmoddal van problema. Ha te komoly kapcsolatot keresel, akkor nem huzogatsz masik lanyt, hogy levezesd az energiaidat. Ha csak laza kapcsolatot keresel, akkor meg mindegy kit huzogatsz. Neked kell eldontened, hogy mi a celod jelenleg, a felmegoldasok sosem vallnak be. Ha csak az a lenyeg, hogy le legyel apolva, akkor felesleges meg randiznod is. Ha jobbra akarod cserelni a mostanit, akkor pedig be kell fejezni, es tiszta lappal inditani. Talan kibirja a farkincad addig, amig valakivel osszejossz.
2023. aug. 12. 13:57
 13/14 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem belefér. Még nem is ismered személyesen. Velem többször előfordult már, hogy hiába ment az online csevely flottul, személyesen nem volt semmi vonzalom. Tehát nem biztos, hogy kapcsolat lesz.
2023. aug. 13. 08:58
 14/14 anonim ***** válasza:
25%

#13-assal egyetértek.

Igaz, én sosem ígérgettem, meg tettem a szépet online, mindig megmondtam, a személyes a döntő, ezért is igyekeztem mindig mielőbb eljutni oda, nehogy egy hosszas, ígéretes online dolog után durranjon a lufi.

(Szexkapcsolatokat nem tartottam fenn, de kellett személyesen találkoznom azokkal, akikkel ismerkedtem, hogy tudjam, kivel érdemes tovább menni, és kivel nem, így ez több online ismeretséget takar egyszerre.

Nekem az első benyomás a legfontosabb, és ha azt éreztem, érdemes egymással foglalkozni, valamint kölcsönös a dolog, akkor nyilván a többi ment a levesbe.)

2023. aug. 29. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!