Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szeretne szakítani, de ki szeretné próbálni mással a szexet. Beleférhet az ilyesmi?

Figyelt kérdés

Már majdnem öt éve együtt vagyunk, együtt is élünk. Nem az első párja vagyok, de az első, akivel szexelt, velem vesztette el a szüzességét. A kapcsolatunk jól működik, nem igazán vannak vitáink, ami van, az nem komoly, meg tudjuk beszélni. Nagyon szeretem őt, és érzem rajta, hogy ő is nagyon szeret.

Viszont előállt azzal, hogy van egy kis hiányérzete. Kíváncsi arra, hogy milyen mással szexelni, azt mondja nem velem elégedetlen (épp ellenkezőleg), csak még sosem volt mással, érdekli, hogy milyen lehet. Azt mondta, hogy ha ez nekem gond, akkor nem csinálja, semmiképp nem akar a tudtomon kívül ilyesmit csinálni, meg annyit nem ér neki, hogy emiatt esetleg elveszítsen emiatt. Konkrét kiszemeltje nincs.

Nagyon meglepett a felvetéssel, nem igazán tudtam hová tenni, nekem annyi volt a válaszom, hogy szeretném ezt átgondolni. Nekem elég fura ez, nem feltétlenül szeretném, hogy mással szexeljen. Mármint zavarna a tudat, hogy én vagyok valahol, és tudok arról, hogy a barátnőm épp szexel valaki mással. Igazából egy hármasra nyitott lennék (igen, abban a felállásban, hogy még egy pasi).

Erre azt mondta, hogy érdekesen(a jó értelemben értette) hangzik, átgondolja, de neki nagyon zavarbaejtően hangzik két pasi előtt levetkőzni.

Őszintén szólva nem tudom mit okozhat ez a kapcsolatunkban. Nem szeretném, ha le kellene mondania egy vágyáról, de azt sem akarom, hogy gond legyen a kapcsolatunkban, akármi is lesz a végső döntés a kérdést illetően.

2024. jún. 26. 11:30
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
78%

Szóval idegen férfi előtt nem lenne zavarban levetkőzni, viszont ha te is ott vagy akkor igen??

Ne haragudj, de ez nagyon gáz. Szerintem már meg is van a kiszemeltje, csak így tálalja, hogy legálisan megcsalhasson téged, mert a másiknak nem kell komoly kapcsolatra.

Én szakítanék, ha szeretem a párom, nem vágyok arra, hogy mással szexeljek! 32/N

2024. jún. 26. 11:41
 2/56 anonim ***** válasza:
94%

Szögezzük le, barátnőd érzései normális érzések. A mesekönyvekkel ellentétben sok olyan ember van, akit a szerelmén kívül más emberek gondolata is képes izgatni, és persze az ember egy kíváncsi állatfaj.

Viszont.

Egy olyan kapcsolatba, amely ez idáig elkötelezettségre és monogámiára épült, szerintem nagyon be tud kavarni a kinyitás (mindenféle érzelmek alakulnak ki, nehezen kezelhető helyzetek adódnak, bizalmatlanságot szül, stb.) - ilyen helyzetben csak fejlett emberi, érzelmi és kommunikációs készségekkel, nagyon jó önismerettel rendelkező, érett és tapasztalt felekről tudom elképzelni, hogy működik a dolog.

A helyedben nem félnék attól, hogy le kell mondania egy vágyáról. Olyan a mesében sincs, hogy valakivel minden vágyadat meg tudd élni. Minden kapcsolat jár bizonyos mértékű kompromisszummal és lemondással, viszont jó esetben ezeket nem érezzük túl nagy árnak azért, hogy a másikkal lehessünk. Pont erre vannak a fantáziák és különféle fantáziatermékek, hogy fejben kiélhesd és levezethesd azokat a vágyaidat, amiket nem tudsz vagy nem is akarsz a valóságban megélni.

2024. jún. 26. 12:21
 3/56 anonim ***** válasza:
36%

Sajnos ideje búcsút intened neki. Ez előbb utóbb úgyis utat tör a barátnődben, ha nem engeded meg neki, belefogja kergetni magát egy hűtlenségbe. Ha megenged neki, ez sem fog működni, mert a nők 100-ból 99-szer érzelmet is visznek a szexkapcsolatokba. Tehát sehogysem sem jó.

Az egyetlen megoldás a nyitott kapcsolat. Sajnos a nők genetikailag ilyenek, hogy előbb vagy utóbb, de kíváncsiak lesznek másra, milyen mással a szex. De ez zsákutca, mert érzelmet is visznek bele.

Szóval vázold neki nyitott kapcsolatot, hogy akkor te is, és akkor ő is.

Azért is sántít a dolog, mert a hármas az még valamennyire elfogadottabb néha, főleg több 10-20 éve együtt élő pároknál azért ez elszökött jönni már. De mivel a hármasozás neki nem lesz oké, mert ő nem kiprobalni akarja, hanem új kapcsolatot akar, tudatalatt ez hajtja, ez a katalizátora. Szabadulni akar tőled, hívja a világ.

Na,többek közt szűz lánnyal ezért sem jönnek soha a büdös életbe össze, kétszer szptam meg velük ezek miatt. Egy szűz lánnyal párkapcsolatot csak úgy érdemes összehozni, ha egy "elvakult" férfi vagy, és csak leszakítani akarod azt a gyümölcsöt, először enni belőle. Egy szűz lány rengeteg péniszt szeretne a puncijaba tudni, és egy szűz lányt a szüzessége elvesztése után, csak jobban és jobban érdekelni fogja a fsz, minél több fsz, másik fsz, másik fszok.

Szóval okolj ebből kérdező, és szűz lánnyal soha ne kezdj.

2024. jún. 26. 12:27
 4/56 anonim ***** válasza:
100%
Én nem osztoznék rajta senkivel,ha megengeded neki,hogy mással is töcsköljön akkor úgy igazságos,hogy te is csinálod valaki mással,de akkor milyen párkapcsolat ez?
2024. jún. 26. 12:42
 5/56 anonim ***** válasza:
100%

Nekem néhány dolog eléggé kiforratlan gondolkodásra vall. Főleg ez:

"de neki nagyon zavarbaejtően hangzik két pasi előtt levetkőzni."

Hogy a fenébe nézne ki az általa annyira vágyott hármasozás, ha már egy puszta levetkőzés is problémát okoz neki?

Szerintem annyi a helyzet, hogy adott egy meséken nevelkedett jó kislány. Aki, mielött összejött volna veled, illetve amíg tartott veled a rózsaszín köd, addig hitt a "találok valakit akivel szeretjük egymást, és örökké csakis egymásra fogunk vágyni" paradigmában, és elfojtott magában minden egyebet. Most előtört, hogy mások felé is képes vágyat érezni, és ezt nem tudja a helyén kezelni, mert sosem tanulta hogyan kell, új neki az egész érzés. A helyedben nem mennék bele semmiféle kinyitásba, egyszerűen csak adnék neki időt, szerintem később már nem fogja annyira érdekelni a dolog. Meg egy kicsit tájékozódhatna arról is, mások kapcsolatában mire vezetett a kinyitás, és hogy tényleg ezt akarja-e, meg hogy mások hogy szokták kezelni, amikor másra is vágynak. Meg közben azért felráznám a szenvedélyt, meg úgy az egész kapcsolatot, hogy a lehetőségekhez képest minél kevésbé legyen hiányérzete. Remélem, be van ütemezve egy jó kis nyaralás.

2024. jún. 26. 12:43
 6/56 anonim ***** válasza:
43%
Te meg el is hiszed? Mekkora lúzer vagy te? Ha szeretne eszébe sem jutna, nemhogy még szóba is hozza, hogy légyszi had basszon meg valaki, de csak ha nem gond. 😂😂😂😂
2024. jún. 26. 13:16
 7/56 anonim ***** válasza:
79%
Ha ezt a csajom felhozná, akkor én szépen összecsomagolnék, és eljönnék.
2024. jún. 26. 13:52
 8/56 anonim ***** válasza:
21%

Itt sokan konzervativok, de a barati koromben sok a nyitott kapcsolat, es nehanyuk mukodik is:P

Szoval nem annyira ordogtol valo ez. Hallgass podcast-okat, olvasgass a temaban.

Szerintem is kozosen kezdjetek nyitni, harmasozas tokjo kompromisszum.

2024. jún. 26. 14:20
 9/56 anonim ***** válasza:
55%

Figyi, 16 évesen jön össze a férjemmel. Vele vesztettem el a szüzességem. Egyetlen egyszer jött fel bennem a vágy kb 20 évesen hogy kipróbálnám mással. De nem csak mással hanem konkrétan egyvalaki mással... Szóval sztem itt is ilyesmi lehet a dologban, hogy van egy kiszemeltje, de szeret téged. Nem akarja a biztosat eldobni a bizonytalanért.

Mi anno elhidegültünk, én plátóian belezúgtam a másba, a párom ezt megtudta s részegen buliban félrekúrt. Ez meg felébresztett mindkettőnket, hogy baszki, itt mindenki hibazott.

Szakítottunk, változtunk, majd újra összejöttünk. Ennek már 20 éve. S nem voltam soha életemben mással. De azota nem is vágytam rá, hogy kipróbáljam. Teljesen kielégítő a szexuális életünk. Miért bénázzak mással? Szeretem a férjem, nincs más aki érdekeljen így nincs is bennem a vagy, hogy mással milyen lehetett vna.

Ha van egy teslam, kipróbálás szintjén sem szeretnék suzukiba ülni.

Szóval a bnödnek izgatja vki a fantáziáját...

2024. jún. 26. 15:03
 10/56 anonim ***** válasza:
31%
Barátnőd kétszeresen is redflages: 1. ringyó, akinek kell mindig az új phasz, 2. még kötődési problémás is
2024. jún. 26. 15:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!