Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szeretne szakítani, de ki szeretné próbálni mással a szexet. Beleférhet az ilyesmi?

Figyelt kérdés

Már majdnem öt éve együtt vagyunk, együtt is élünk. Nem az első párja vagyok, de az első, akivel szexelt, velem vesztette el a szüzességét. A kapcsolatunk jól működik, nem igazán vannak vitáink, ami van, az nem komoly, meg tudjuk beszélni. Nagyon szeretem őt, és érzem rajta, hogy ő is nagyon szeret.

Viszont előállt azzal, hogy van egy kis hiányérzete. Kíváncsi arra, hogy milyen mással szexelni, azt mondja nem velem elégedetlen (épp ellenkezőleg), csak még sosem volt mással, érdekli, hogy milyen lehet. Azt mondta, hogy ha ez nekem gond, akkor nem csinálja, semmiképp nem akar a tudtomon kívül ilyesmit csinálni, meg annyit nem ér neki, hogy emiatt esetleg elveszítsen emiatt. Konkrét kiszemeltje nincs.

Nagyon meglepett a felvetéssel, nem igazán tudtam hová tenni, nekem annyi volt a válaszom, hogy szeretném ezt átgondolni. Nekem elég fura ez, nem feltétlenül szeretném, hogy mással szexeljen. Mármint zavarna a tudat, hogy én vagyok valahol, és tudok arról, hogy a barátnőm épp szexel valaki mással. Igazából egy hármasra nyitott lennék (igen, abban a felállásban, hogy még egy pasi).

Erre azt mondta, hogy érdekesen(a jó értelemben értette) hangzik, átgondolja, de neki nagyon zavarbaejtően hangzik két pasi előtt levetkőzni.

Őszintén szólva nem tudom mit okozhat ez a kapcsolatunkban. Nem szeretném, ha le kellene mondania egy vágyáról, de azt sem akarom, hogy gond legyen a kapcsolatunkban, akármi is lesz a végső döntés a kérdést illetően.

2024. jún. 26. 11:30
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
#28 De nem akarunk szakítani... Én meg nem akarok más pasikkal dugni.
2024. júl. 3. 16:10
 32/56 anonim ***** válasza:

Az hogy nem akartok szakítani az a jelen álláspontotok.

Szex mással, az pedig egy frissített álláspont lesz.

Majd kiderül, mindenesetre csomagoltan benne van a szakítás is.

2024. júl. 3. 16:14
 33/56 anonim ***** válasza:
Nektek annyi, lehúzható a rolló már most. Csak még nem fogjátok lehúzni mert álomvilágban éltek. De fel fogtok ébredni csúnyán, fájdalmas módon mindketten hamarosan.
2024. júl. 3. 16:24
 34/56 anonim ***** válasza:
46%
Ez egy kerdes volt a csajtol de valojaban kozolte a tenyeket hogy mit fog csinalni.
2024. júl. 3. 17:21
 35/56 anonim ***** válasza:
Illetve nekem nagyon úgy tűnik, hogy részedről rendben van. Akkor igazából kit érdekel mit gondol más?
2024. júl. 3. 17:28
 36/56 anonim ***** válasza:
Belefér, miért ne?
2024. júl. 3. 19:07
 37/56 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha kezdetnek kipróbálnátok szerepjátékot a vágyaitok szerint, pl. jelmezekkel (pl. főnök & titkárnő, netán női főnök & titkár, orvos & nővérke, doktornő & betege, stb.)? Aztán szembekötéssel némán, tehát szóbeli kommunikáció nélküli szexet, szextársasjátékot utasításokkal, segédeszközöket, stb....?
2024. júl. 3. 21:17
 38/56 A kérdező kommentje:

#34 Tudom, hogy a hátam mögött nem tenné meg.

#35 A részemről nincs annyira rendben a dolog. Nem szívesen gondolok arra, hogy őt más dugja a távollétemben. A hármas olyan lenne, ami nekem beleférne, korábban is volt ilyenben részem egy exszel (nem emiatt lett vége), de a barátnőm tartózkodik ettől. Szégyenlős egy kicsit. Mondjuk nem tudom hogy akarna mással szexszelni, amikor attól túlságosan zavarban van, ha kicsit kivágottabb ruhát visel. Ő ilyen tipikus kis szende cuki lány elég sok téren, tökre meglepett, hogy ilyen vágyai vannak, hogy majd szex másokkal.

#37 Szoktunk ilyeneket csinálni. Itt arról van szó, hogy új emberre kíváncsi, nem új szituációra...

2024. júl. 3. 23:03
 39/56 anonim ***** válasza:

"Mondjuk nem tudom hogy akarna mással szexszelni, amikor attól túlságosan zavarban van, ha kicsit kivágottabb ruhát visel."

Úgy, hogy konkrét kiszemeltje van, aki nyilván már régóta fűzi az agyát. Vele akar szexelni a beleegyezésed esetén, nem egy random valakivel, akit a netről castingoltok ketten.

Véleményem szerint azért kéri a beleegyezésedet, mert téged meg akar hagyni menekülőútnak, ha a lovag átveri és csak 1-2 numerára kell neki a barátnőd. Ő viszont abban reménykedik, hogy az új lovag nem csak 1-2 numerát akar, hanem komolyabbat, de fél kockáztatni érte a veled való kapcsolatát.

De majd megtudod, ha belemész az alkuba... Illetve akkor is, ha nem...

Nem egyszerű dilemma, belátom, én sem tudom mit tennék, ha ilyen kéréssel állna elő a barátnőm...

2024. júl. 4. 10:04
 40/56 anonim ***** válasza:

Gondolom szeret téged, mint embert, de már nem szerelmes beléd. A kiszemeltjébe szerelmes, de fél a biztosat feladni a bizonytalanért.

Azt mondják, el kell engedni, ha visszajön, örökre a tiéd lesz... Aztán az élet meg majd eldönti, hogy visszajön-e, vagy ha vissza is jön, hány hasonló kérése lesz még és milyen gyakran...

2024. júl. 4. 10:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!