Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 9 év korkülönbség beleférhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9 év korkülönbség beleférhet?

Figyelt kérdés

18 vagyok és a férfi, akivel randizgatok ő 27 éves.

Mit gondoltok? Érveket írjatok légyszíves mellette/ellene, illetve egyéni véleményt, hogy miért lehet/nem lehet ebből komoly kapcsolat.

2022. máj. 11. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Igen bele
2022. máj. 11. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve azt mondtam volna, hogy nem okoz gondolt. Jelenleg azt mondom, hogy 1-2 éves kapcsolatok lesznek az ilyenből, szexel és ennyi.
2022. máj. 11. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Max 10, de amugy igen
2022. máj. 11. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Köztünk 8,5 év van. Én (N) 19 voltam, mikor megismerkedtünk, ő 27. Eltelt több mint 6 év, 3 éve házasok vagyunk, és van már 2 gyerekünk. Nálunk működik. Fel se tűnik a hétköznapokban, hogy ekkora a korkülönbség, csak mikor konkrétan foglalkozom a számokkal, mint most.
2022. máj. 11. 22:52
 5/7 Dzsoki ***** válasza:
56%
Igen. Már,ha van közös érdeklődési körötök,témák,hasonló a világnézetek stb. Amennyiben te vallásos vagy a férfi nem és fordítva,annak is lehetnek pozitív hatásai. Mivel meggyőzni a másikat,az hosszú idő. A többi téma esetén is előfordulhat. Szóval,nem életkor kérdése. Kóbor,Székhelyi,Forgács Gábor,illetve Szandi.
2022. máj. 11. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen
2022. máj. 12. 07:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 22 vagyok, párom lassan 31 éves lesz. Szívesen belementem a kapcsolatba, mivel én amúgy is az idősebb férfiakhoz vonzódom.

1 éve vagyunk együtt, és ezek az én tapasztalataim:

Pozitívum:

-Céltudatosság. Tudja mit akar, hova akar eljutni, és szerintem ez nagyon imponáló.

-Tapasztalat. Párkapcsolat terén én elég zöldfülű voltam, előtte nem volt senkim. Nem használt ki, hanem türelmesen és figyelmesen, együtt kitapasztaltuk a dolgokat.

-Kiélte már az úgymond “bulizós, csajozós” korszakát. Ez nekem azért is szimpatikus, mert nem vagyok/ soha nem is voltam bulizós, és nem is vágyom ilyenekre. Persze attól még eljárkálunk ide-oda, jól érezzük magunkat.

Negatívum:

-Nagyon a családalapításban, esküvőben, gyerekvállalásban gondolkodik. Ebbe a korba ért, ezzel nincs is semmi gond, csak én még nem feltétlenül vágyom erre. Természetesen szeretném én is ezeket a dolgokat, de még nem most. Partnerem megértő, nem erőlteti, és ahogy mindenben, ebben is megvár. (De ezzel nem mindenki van így)

2022. máj. 12. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!