Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok azzal a jelenséggel hogy huszonévesen ha a nő megtudja hogy minimum 2-3 évvel idősebb vagy, már elvárja hogy jóval előrébb tarts, mint ő, vagy a vele egyidősek?
Persze az embernek, főleg egy férfinak fel kell valamit tudnia mutatni, viszont 3 év alatt nem lehet sokkal előrébb jutni karrierben, és sokat spórolni sem lehet, főleg ha az ember már elköltözött otthonról.
Ha pl. 10 év a korkülönbség még csak megértem, de még ott is sokan beragadnak egy bizonyos szinten. Ami mondjuk nincs rendjén.
Találkoztam ilyen nővel, de kajak besértődött, amikor kérdeztem tőle, hogy ő miért nem tart ott ahol én? De még csak félúton sem...
Amúgy meg tele a bakancsom az anyagiaskodással: amit valaki nem tud elérni, azt mástól elvárja...vicc.
Én gimis érettségi után dolgozni mentem és csak 24 évesen mentem egyetemre, miután felnőttem fejben és eldöntöttem mivel akarok foglalkozni. 27 éves vagyok és jövőre végzek, de egy rémálom az ismerkedés, mert a legtöbb nő egy 27 évestől már azt várja főállásban dolgozzon, legyen kocsija, egyedül lakjon. Én még csak gyakornokként dolgozom az egyetem mellett részmunkaidőben, nincs kocsim (drága lenne a fenntartása) és most van folyamatban a saját lakás vásárlás (családi segítséggel), de azért sem kaptam eddig sok puszit, mert albérletben lakom lakótárssal.
Nagyon kevés nő van, aki elfogad így, hogy 27 évesen egy kb. max. 22-24 éves diák életét élem. Nemsokára vége lesz ennek persze, de az utóbbi pár évem elég rossz volt ilyen szempontból. Barátnőm így is volt, de mire őt is megtaláltam az nem kevés idő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!