Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Imádlak és hiányzol. " Ez még beleférhet a friendzone-ba?
Van egy gyerekkori barátom, akivel csak barátok vagyunk, és szoktuk mondani, hogy hiányzol, és néha azt is, hogy szeretlek, de ezt csak úgy értjük, hogy nagyon jó barátként. Sőt, meg is szoktuk hosszan ölelni egymást hosszasan, de ez nem barátság extrákkal, sosem fordult meg ilyen fejünkben.
21/l
A te esetedben viszont jelenthet mást is, én most egy másik haveromba vagyok szerelmes, de neki mondjuk nem merem ezt mondani, mert annyira nem mély a viszonyunk.
#7: Jópofa ahogy a srác nevében is beszélsz :D :D :D
Szegény hányszor kirázhatta a brét otthon egy egy ilyen ölelgetés után aztán meg telesírta a párnáját...
8#
Nincs igazad, mindent megbeszélek vele, és amúgy sok nagyon szép lánnyal szokott kavarni, de mivel ő nem híve a komoly kapcsolatoknak, és a barátságunk tényleg gyerekkori, nem tennénk ezt kockára, de amúgy nem merült fel egyikünkben sem, hogy jó ötlet lenne (7# voltam)
Meg igazából más típusokhoz vonzódunk mindketten
Akiről tudom, hogy érez irántam valamit, de én nem akarok tőle semmit, annak nem mondok ilyet, még akkor sem, ha tényleg jó barátom volt korábban. Véletlenül sem akarok reményt kelteni a másikban.
Ettől függetlenül én nagyon sok lánynál látom, hogy ezt csinálják. Van aki szándékosan játszik, húzza a mézes madzagot, másnak pedig egyszerűen nem tűnik fel, és naivan azt gondolja, hogy "de hát csak barátok vagyunk, nem akar tőlem semmit".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!