Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaralni elmenne velem, de a szülei még nem tudják, hogy létezem. 10 hónap után ez beleférhet (27N)?
Az az indoka, hogy nem akarja hogy a szülei utána azzal szivassanak hogy befognak engem is házimunkakra ahogy őt. Mert hogy ő sem szeretné ha valaki helyette beosztaná az idejét.
Nem tudom, eddig is világos volt hogy neki ez a kapcsolat úgy jó ha az ő életéhez igazodok. Hát, úgy tűnik választ kaptam erre, csak elég csalódott vagyok, mert ezek szerint ebből semmi komoly nem lehet, mert nem akarja.
Én is ilyesmi vagyok nálam más az indok.
Egyrészt nincs a családommal mély kapcsolatom, szóval nem igazán szeretném ha tudnának a szerelmi ügyeimről.
Másrészt max azt a nőt mutatnám be, akivel kapcsolatban biztos vagyok, hogy feleségül veszem. Annak mi értelme, ha minden nőt bemutatok?
Tesóm ezt csinálja a pasijaival: bemutatja őket, aztán mindenki tisztában van mindennel, hogy mikor szakít, kivel randizik, stb. Én nem akarnám, hogy anyámék így belelássanak az életembe
A te pasid indoka viszont elég komolytalan. Ha nekem egy nő ezt mondaná, hogy ezért nem mutat be, lehet, hogy szakítanék. Azért mindennek van határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!