Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem depressziós? Masodik gyerek.
Sziasztok.
Röviden: 5 evig próbálkoztunk nen sikerült a terhesség. 2022-ben csoda folytán megszületett az első újszülött babánk (lany) . Már a feleségem akkor furán viselkedett. Külföldön élünk,es csak az én szüleim vannak itt,de segíteni sokat nen tudnak mivel dolgoznak. Szerintem hamar,de 2024 márciusában megszületett a masodik kislányunk. Azóta kataszrofa lett az életünk. Nem a baba miatt, őszintén nem tudom miert. A felegem agressziv lett, folyton ideges,stresszes. Folyton csak panaszkodik,h mar nen birja stb. En tudom h nehéz, belátom.De a mi kapcsolatunk is más lett,testileg es lelkileg is. Sokat veszekedtunk.Folyton ordibal, előfordul h a gyerekekkel is. Egyszeruen nem alszik az újszülött,nen tudja megnyugtatni a sír. Ha hétvégente a szuleimnel vannak a gyerekek,barmikor kerdezem azt a valaszt kapom h nagyon szepen viselkednek,az újszülött nem sír,alszik stb.
Valaki bármilyen tanacsot?
28/F
Én nem tudom minek szült még egy babót komolyan. Nekem mondta a párom, hogy nem-e akarnék még egyet. Azt válaszoltam neki, hogy szó sem lehet róla! Ő miért nem nyitotta ki a száját?
Hiába leszel segítőkész ő neki teljesen elege van a gyermeknevelésből, legszívesebben lejönne az életről.
Szakemberhez forduljon minél előbb, nehogy totál átkattanjon neki aztán tragédia legyen a vége!
Hétvégén a szülőkkel vannak a gyerekek, tehát a hétvégéket kettesben tudjátok tölteni, ha jól olvastam. Illetve, anyuka nem dolgozik (nyilván) és a gyerekekkel van otthon, a férj megszakad a munkában, hogy mindenük meglegyen és jönnek az okos hozzászólások, hogy vegyen le terheket anyukáról. Igen, a gyerekeket együtt vállalták, nyilván apukának is részt kell vállalnia, na de nehogy már mindenki azon legyen, hogy anyukáról minden teher lejöjjön, mert neki semmi nem jó. Lehet persze mindenkinek szar napja vagy szar időszaka, de azért ne csináljunk már mártírt anyukából, mások egyedül nevelnek 2-3 gyereket és mégsem csinálnak ekkora hisztit.
Ha már az első gyerek után is ilyen volt, akkor nem kellett volna második.
A baba érzi hogy az anyja nem szereti és kétszer se nem mondom, hogy bántja amikor nem alszik el, sír. És te ilyen nőn akarsz segíteni? Nem lehet.
Akármilyen ideges, fáradt is nem kéne főként a gyermekein levezetni. Ő vállalta be őket!
Cseréljetek esetleg, maradj otthon ő meg menjen dolgozni.
Mehet ő agyturkászhoz azon nem fog segíteni, hogy nem szereti a gyerekeit, az életét mert szerinte elrontotta. Igazság szerint neki a babaprojekt csak egy cél volt. Most meg rájött, hogy nem ért annyit az egész. :(
#32 azért az hogy minden teher le van véve anyukáról meg hogy mondjuk heti kétszer egy óra hétköznap délután az egyáltalán nem ugyanaz.
Azon kívül ketten vállalták igen. és ha apuka állandóan dolgozik akkor mikor van otthon segíteni?
plusz ha hétvégén nincsenek gyerekek akkor anyuka szabizik igen de apuka is...nemdebár?
Én is két gyereket nevelek és nem csinálok hisztit de a férjem igenis segít ő is felkel hozzájuk éjszaka ugyanúgy. FELVÁLTVA altatjuk őket. ergó minden második nap este tud egyikünk szusszanni. azon kívül amikor otthon voltam nem a f.szomat vertem mert vittem a háztartást a gyerek mellett. vagy akkor oké csak gyerekezés van és akkor apuka mos este mikor hazajön?
szóval oké nem kell minden terhet levenni az anyukák válláról de azt ismerjük már el hogy k.rva megterhelő 0-24ben topon lenni főleg ha nincs aktív segítség.
"2022-ben csoda folytán megszületett az első újszülött babánk"
Húzz gumit, hogy megakadályozd ezeket a csodákat.
Amúgy te sem vagy valami közel a gyerekedhez, folyamatosan úgy beszélsz róla, hogy "az újszülött".
Nem tudom, minek kellett gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!