Lehet depressziós attól a férj, ha a felesége hirtelen nagyon meghízott?
Tavaly súyos beteg lett a kisfiunk,hónapokig bizonytalan volt,hogy rendbejön e valaha,hogy tudok e majd dolgozni még,hogy örökre kiszolgáltatott és ránk utalt lesz e.
Ma már tudom,hogy nagyon rossz módját választottam a fájdalmam és aggodalmam csillapítására,mert 20 kilót híztam egyértelműen emiatt.
A gyermekünk rendbejött,a házasságunk viszont teljesen elsivárosdodott...
Gyakran célozgat a férjem arra,hogy le kéne fogynom,amit én is tudok,mivel úgy érzem bűntet a túlsúly miatt méginkább eszem bánatomban.
Persze hogy lehet!Szex nélkül én is az lennék!Mert gondolom nem fanyarodik rád!
Én sem kívánnék egy olyat aki előtte 20 kg kevesebb volt!
De amíg ezt a kérdést ki írtad,addig el is kezdhetted volna az aerobicot,vagy a felüléseket!:D
Talán direkt azt szerettem volna,ha ilyen nyíltan és kíméletlenül válaszoltok,leírjátok azt amit én is tudok magamtól.
Már nem puszil meg,nem ölel meg,mivel többször visszautasítottam,hogy hagyjon amíg így nézek ki már nem kezdeményez...talán tisztában vagyok vele,hogy esetleg szégyel,ha valakivel találkozunk.
Nemrég még nagyon adtam magamra és most nagyon rosszul érzem magam így...mintha valami miatt dacból csinálnám most ezt a túlzott evést,magam sem értem.
MIndegy miért csinálom itt sűrgősen cselekedni kell,annyira szégyenlem,hogy idáig jutottam...
Jézusom, te még bünteted magad ilyenekkel, hogy "idáig jutottál"?
Miért vagy ennyire szigorú magaddal?Sajnos a férjed közelíti meg ezt rosszul, nem te!!Érthető a viselkedésed, neked így volt könnyebb átvészelni, valahogy segítened kellett magadon!
Ez ezerszer jobb, mintha ittál, drogoztál volna.
Csodás, hogy a gyermeketek rendbe jött, a férjed...hát a házasságotok érdekében bocsájtsd meg neki, hogy ennyire infantilis.Érezd jól magad! Ez a lényeg.
"Jézusom, te még bünteted magad ilyenekkel, hogy "idáig jutottál"?
Miért vagy ennyire szigorú magaddal?Sajnos a férjed közelíti meg ezt rosszul, nem te!!Érthető a viselkedésed, neked így volt könnyebb átvészelni, valahogy segítened kellett magadon!
Ez ezerszer jobb, mintha ittál, drogoztál volna.
Csodás, hogy a gyermeketek rendbe jött, a férjed...hát a házasságotok érdekében bocsájtsd meg neki, hogy ennyire infantilis.Érezd jól magad! Ez a lényeg."
Hihetetlenűl jól esik,hogy ennyire empatikusan láttad a problémámat.
KÖSZÖNÖM!
Először is,örülök hogy a gyermeketekkel minden rendben! :)
Viszont írtad,hogy a férjedet sokszor visszautasítottad amikor meg akart ölelni,csókolni stb.
Azért lásd be,hogy kicsit eltávolodott,az nemcsak a 20 kg-nak volt köszönhető.Nem hinném hogy depressziós lenne a férjed emiatt,de bizonyára aggasztja hogy a külsőd mellett a belsőd is megváltozott,hogy eltávolodtál.
Nem ítélem el az olyan embereket akik kisebb-nagyobb felesleggel küzdenek,de látszólagosan,ez Téged is és a párodat is zavarja,ezért egyet értek az előttem szólókkal,holnap szépen,szánj rá 1-2 órát az edzésre,étkezz egészségesen és hidd el pár hónap múlva minden vissza áll a régi helyzetben,sőt,talán még sokkal jobb is lesz minden,mert már van egy gyönyörű EGÉSZSÉGES gyermeket,de ehhez kedvesebbnek és odaadóbbnak is kell lenned a pároddal.
Sok sikert! :)
Úgy érzem a férjem viselkedéséből,hogy a szeretet nem jár,majd csak akkor ha ismét szép leszek.
Nagyon simulékony,alkalmazkodó természet voltam mindig így nemigen szoktam követelni a kedveskedést,figyelmességet,ha magától nem érzi úgy akkor...
Addig is amíg le nem fogyok viseljem el az érzelmi távolságtartást,ridegséget???
"Először is,örülök hogy a gyermeketekkel minden rendben! :)
Viszont írtad,hogy a férjedet sokszor visszautasítottad amikor meg akart ölelni,csókolni stb.
Azért lásd be,hogy kicsit eltávolodott,az nemcsak a 20 kg-nak volt köszönhető.Nem hinném hogy depressziós lenne a férjed emiatt,de bizonyára aggasztja hogy a külsőd mellett a belsőd is megváltozott,hogy eltávolodtál.
Nem ítélem el az olyan embereket akik kisebb-nagyobb felesleggel küzdenek,de látszólagosan,ez Téged is és a párodat is zavarja,ezért egyet értek az előttem szólókkal,holnap szépen,szánj rá 1-2 órát az edzésre,étkezz egészségesen és hidd el pár hónap múlva minden vissza áll a régi helyzetben,sőt,talán még sokkal jobb is lesz minden,mert már van egy gyönyörű EGÉSZSÉGES gyermeket,de ehhez kedvesebbnek és odaadóbbnak is kell lenned a pároddal.
Sok sikert! :)"
Így ismeretlenűl is mennyire bölcsen írtál,érdemes többször is átolvasnom és kielemezgetnem,mert azt hiszem nagyon találó!!!
Köszönöm szépen, sokat segítettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!