Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet depressziós attól a...

Lehet depressziós attól a férj, ha a felesége hirtelen nagyon meghízott?

Figyelt kérdés

Tavaly súyos beteg lett a kisfiunk,hónapokig bizonytalan volt,hogy rendbejön e valaha,hogy tudok e majd dolgozni még,hogy örökre kiszolgáltatott és ránk utalt lesz e.

Ma már tudom,hogy nagyon rossz módját választottam a fájdalmam és aggodalmam csillapítására,mert 20 kilót híztam egyértelműen emiatt.

A gyermekünk rendbejött,a házasságunk viszont teljesen elsivárosdodott...

Gyakran célozgat a férjem arra,hogy le kéne fogynom,amit én is tudok,mivel úgy érzem bűntet a túlsúly miatt méginkább eszem bánatomban.

2011. júl. 17. 22:21
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Megkaptam a pajzsmirigy leleteimet,elég rossz lett,gyógyszert fogok kapni,a doktornő szerint egyértelműen ettől híztam meg.
2011. júl. 18. 10:36
 22/22 anonim ***** válasza:

A tulsuly mögött a tul sok teher all. (Mindegy, hogy pajzsmirigy vagy mas tünetkent jelent meg.) Amit megbeszelni, ha nem megy, akkor parterapiara mennek. Mert felesleges varni, h "majd csak törtenik valami", ezen a modon nem nagyon szoktak jo fordulatot venni a dolgok.

(A pajzsmirigy betegseg gyakran hirtelen fogyasok következmenye, emiatt is javasolnam a mertekkel, egeszseges eletmod valtoztatassal lefogyni, mert ugy is menni fog.)

A gyermekek betegsege mögötti lelki ok lehet az is, h nem kap eleg figyelmet, ami ezzel az idöbeosztassal erthetö is, ezt is megbeszelnem a paroddal a helyedben. (A "vaklarmabol" is nagyon-nagyon jol latszik!) A nagyobb bajokat jobb megelözni, ennek erdekeben jo lenne, ha ö is valtoztatna.

Egyedül nincsen parkapcsolat, az nem parkapcsolat, az egy-szemelyes kapcsolat...(?!) Szoval ezt fontosabbnak tartom, mint a fogyast, es a ferjed lelki egyensulyanak egyengeteset.

(Ha a betegsegek lelki hattere erdekel, google-ban is van erröl.)

Jo egeszseget es a minden szempontbol legjobbakat mindannyiotoknak!

23.08

2011. júl. 18. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!