Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg ütöttem a barátnőmet,hogya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg ütöttem a barátnőmet,hogyan tovább?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel vagy egy közös kislányunk,aki két hónapos,a barátnőm mindig panaszkodik hogy én dolgozok ő meg maga van vele otthon és milyen nehéz neki stb. Én elhiszem hogy nehéz neki,de örülnie kellene neki,tegnap viszont már annyira ki volt,hogy az alkoholhoz nyúlt és úgy volt otthon a picivel,hívogattam munka közben,kinyomott folyamatosan,sofőr vagyok és egész nap azon agyaltam hogy mi van otthon,siettem haza,ahogy haza értem,próbáltam neki higgadtan meg magyarázni,hogy így nem lehet,erre ő engem mocskol le részegedve hogy nekem könnyű mert én egész nap ülök a teherautóban meg jelzőket aggatott rám amit most itt nem sorolok fel inkább,erre én tiszta torokból lekiabáltam,hogy hagyja abba és legyen már normális,erre ő le tépte a szemüvegemet és szét törte,én meg a nagy mérgemben oda csaptam neki egy pofont,aminek még a helye is látszik.Mindig is el ítéltem ha egy férfi meg üti a nőt,de ilyet le lehet máshogy reagálni szerintetek?

2024. máj. 23. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
8%

60# Fordítsuk meg: a férfi verbálisan abúzálja, majd letépi a nő szemüvegét és összetöri. Te hogyan definiálnád ezt a cselekedetet? Felmentenéd-e a férfit arra hivatkozva, hogy neki "nagyon nehéz, rossz kedve volt és depressziós"?

(Továbbra sem tartom helyesnek a pofozkodást, megjegyzem, még mielőtt...)

2024. máj. 23. 16:18
 72/82 anonim ***** válasza:
14%
70# Nézd, az összes "#"-es kommentet én írtam (piros karikákat keresd, alacsony százalékokkal...), de még én is azt gondolom, hogy ezek nagyon-nagyon kirívó esetek.
2024. máj. 23. 16:20
 73/82 anonim ***** válasza:
16%
Majdnem az összeset* (nem mindegyiket)
2024. máj. 23. 16:21
 74/82 anonim ***** válasza:
16%
67# Kamionról a kormány mellől elég nehéz lenne megakadályozni. Ha a gyerek az anyjával van, akkor arra az időre igenis az anyja felelőssége, hogy az a gyerek ne essen ki az ablakon. Az senkinek nem jut eszébe, hogy amikor az anyuka részeg, kevésbé tudja felügyelni a gyereket. Kis gyerekről van szó, ez súlyos felelőtlenség. De persze ezt nem szabad felhozni...
2024. máj. 23. 16:30
 75/82 anonim ***** válasza:
30%

Nem ertem...

3 gyereket szultem de soha nem volt olyan h ne lett volna tend tisztasag vagy fozve nem volt.

Nekem is este jott haza a parom. De siman volt eleg ido mindenra. Majd egyedul maradtam a halala utan a legkisebb 2 eves mellol mentem dolgozni. Igy is megvolt a rend tisztasag es a meleg etel is minden nap.

Szoval persze volt nehezebb idoszak mikor valamelyik eppen rossz paszban volt. Es is voltam faradt es nyugos. De eszembe se jutott h a paromra tamadjak aki a lelket kitette h anyagilag rendben legyunk.

Egyszomintszaz nem ertem a not a tortenetben.

A ferfi reakciojat ertem a noet nem.

2024. máj. 23. 16:47
 76/82 anonim ***** válasza:
55%

A helyi családsegítőt felkeresni, párterápia mindkettőtöknek, és/vagy pszichológusi tanácsadás. A hölgy ki van fáradva szellemileg, így a piáról leszoktató csoport, addiktológus felkeresése szükséges lenne.

Nem megoldás az erőszak, max. ilyenkor csak leállítani kell az ilyen támadót, nem megütni.

2024. máj. 23. 19:05
 77/82 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, miért vállaltál gyereket, ha tudtad, hogy nem lesz időd foglalkozni vele?

Kérdező, miért nem segítettél a párodnak, amikor már többször jelezte, hogy nem bírja?

2024. máj. 23. 19:05
 78/82 anonim ***** válasza:
92%
76: Addiktológia minek? Tegyük fel, igaz a sztori, de nem írta a kérdező, hogy máskor is lerészegedett volna a baba mellett, 1 esetet említ, szóval, nem alkoholista.
2024. máj. 23. 19:28
 79/82 anonim ***** válasza:
84%
Én szerintem nem igaz, érdekes kérdést kiírni tudott, de segíteni "nem tud". Ez az a kérdező aki mindig a kifantáziált barátnőit bántsa meg és bűntudata van, nem tudja mit tegyen.
2024. máj. 23. 19:40
 80/82 anonim ***** válasza:
66%

Undorító egy féreg vagy. Legközelebb majd lesz más kifogásod megütni, aztán jönnek a durvább verések, majd a gyerek következik ha felidegesít vagy ha sír stb stb.

Menj indulatkezelési terápiára. A barátnőd meg, úgy néz ki nem bírja egyedül a gyerekkel, és ha nem kap segítséget, alkoholista lesz, és elveszik tőletek a gyereket mert mindketten alkalmatlanok vagytok!

2024. máj. 24. 01:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!