Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg ütöttem a barátnőmet,hogyan tovább?
27
Ott van a szövegben, hogy már nem először szólt, hogy nehezen bírja.
29# Egy: akkor nem kamionostól kéne gyereket vállalni, aki napközben nincs otthon besegíteni. Kétlem, hogy ez nem volt előre betervezhető. Nem a gyerek születés után kellene erre rácsodálkozni. Egy kamionos nem fog arra ráérni, hogy pelenkázzon, mert nem olyan a műszakja.
Kettő, és talán a súlyosabb: ha ennyire megerőltető tevékenység együtt tölteni az időt a saját gyerekeddel (!) - megjegyzem, erre még az állatok is képesek - akkor egyáltalán miért vállal gyereket?
Két hónapja szült, ami egy olyan mentális, érzelmi és fizikai megpróbáltatás, amiből több hónap felépülni, és ez is egyénenként nagyon eltérő tud lenni. A szülés utáni depresszió nem véletlen kapta a "depresszió" megnevezést. Imádom, hogy itt páran nagy magabiztosággal leírták, hogy otthon nem kell csinálni semmit; innen látszik, hogy a valóságban sose segítettek, legfeljebb pár napot. A gyereknevelés és háztartásvezetés teljes állasú munka és itt nem nyolc órára gondolok, hanem huszonnégy órára.
Az alkoholizmus nem mentség semmire, nagyon aggasztó, hogy már most az üveg után nyúlt. Azonban minden ilyen függőségnek van kiváltó oka és ő többször kért tőled segítséget, de nem kapott. Az a gyerek nemcsak az övé, hanem a tied is. Neked is ott kell lenned és ha a munka mellett ez nem megy, akkor talán váltani kéne, nem pedig gyereket vállalni tudva, hogy nem fogsz vele foglalkozni.
A fizikai erőszakra nincs mentség és én hiszek abban, hogy aki egyszer megüt, az másodjára is fog, illetve ha a párodat megütötted, a gyerekeddel finomabban bánnál? Nem éri meg a kockázatot. Mindketten rosszul reagáltatok.
Az a gyerek jelenleg egyikőtök mellett sincs jó helyen és ez az igazi probléma. Üljetek le beszélni és kérjetek segítséget.
Én szerintem sem megoldás, hogy egymásra mutogattok, mindketten hibásak vagytok úgyis. Tessék végre felelősségteljes szülőként viselkedni mindkettőtöknek és egyenrangú társként.
Ne szard le az igényeit mert kétségbeesésében nyúlt a piához. Elmondta többször, hogy segítőkész légy és leszartad.
Helyében elhagytalak volna!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!