Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg ütöttem a barátnőmet,hogya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg ütöttem a barátnőmet,hogyan tovább?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel vagy egy közös kislányunk,aki két hónapos,a barátnőm mindig panaszkodik hogy én dolgozok ő meg maga van vele otthon és milyen nehéz neki stb. Én elhiszem hogy nehéz neki,de örülnie kellene neki,tegnap viszont már annyira ki volt,hogy az alkoholhoz nyúlt és úgy volt otthon a picivel,hívogattam munka közben,kinyomott folyamatosan,sofőr vagyok és egész nap azon agyaltam hogy mi van otthon,siettem haza,ahogy haza értem,próbáltam neki higgadtan meg magyarázni,hogy így nem lehet,erre ő engem mocskol le részegedve hogy nekem könnyű mert én egész nap ülök a teherautóban meg jelzőket aggatott rám amit most itt nem sorolok fel inkább,erre én tiszta torokból lekiabáltam,hogy hagyja abba és legyen már normális,erre ő le tépte a szemüvegemet és szét törte,én meg a nagy mérgemben oda csaptam neki egy pofont,aminek még a helye is látszik.Mindig is el ítéltem ha egy férfi meg üti a nőt,de ilyet le lehet máshogy reagálni szerintetek?

2024. máj. 23. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
44%
24# Milyen érdekes, hogy ilyenkor mindig a férfi szavait kérdőjelezzük meg, de sohasem a nőét. Mégcsak azt sem mondhatjuk, hogy itt az áldozat vagy az elkövető, mint szerep között húzódik a dilemma, mert fordított esetben is a férfit kérdőjeleznétek meg. Ezt hívják képmutatásnak.
2024. máj. 23. 12:18
 22/82 anonim ***** válasza:
69%

27

Ott van a szövegben, hogy már nem először szólt, hogy nehezen bírja.

2024. máj. 23. 12:19
 23/82 anonim ***** válasza:
72%
#27 nem a bántalmazáskor kért, hanem előtte. Olvasd vissza.
2024. máj. 23. 12:19
 24/82 anonim ***** válasza:
24%
Akik arra verik a nyálukat, hogy feljelentheti a kérdezőt, akkor ennyi erővel a kérdező is feljelentheti a hisztikirálynőt szándékos rongálásért. Egy szemüveg nem 5000 forintba kerül...
2024. máj. 23. 12:20
 25/82 anonim ***** válasza:
37%

29# Egy: akkor nem kamionostól kéne gyereket vállalni, aki napközben nincs otthon besegíteni. Kétlem, hogy ez nem volt előre betervezhető. Nem a gyerek születés után kellene erre rácsodálkozni. Egy kamionos nem fog arra ráérni, hogy pelenkázzon, mert nem olyan a műszakja.

Kettő, és talán a súlyosabb: ha ennyire megerőltető tevékenység együtt tölteni az időt a saját gyerekeddel (!) - megjegyzem, erre még az állatok is képesek - akkor egyáltalán miért vállal gyereket?

2024. máj. 23. 12:24
 26/82 anonim ***** válasza:
54%
Én kamut gyanítok, sok mostanában az ilyesmi kérdés, ahol agresszív és minősíthetetlen a nő, és utána a pasi megüti, majd önigazolást keres. Nem véletlenül íródott ki, meg lehet nézni jó pár kommentet, mennyire élvezettel és vicceskedve írják, mekkorát csavarnának le a nőnek, és minden hasonló kérdésnél vannak ilyenek… Undorító!
2024. máj. 23. 12:24
 27/82 anonim ***** válasza:
95%
Legyen mindkettőtöknek ez az első és egyben utolsó eset (a pia is meg a pofon is). Kiadtátok magatokból a feszültséget, most pedig üljetek le és higgadtan, józanul beszéljetek át, hogy ki mit vár el a másiktól és kinek miben kell és milyen jellegű segítség. Nem kizárt a szülés utáni depresszió sem, ez nem játék, van olyan ismerősöm aki majdnem megölte magát, pedig nagyon várták a babát. Vedd végre komolyan hogy baja van, segíts neki megoldást találni, igérje meg hogy nem az alkoholt választja megoldásnak, te pedig sosem emelsz rá többet kezet. Mindenki hibás, vagy senki sem hibás? Lényegtelen. Fogjatok össze és kérjetek segítséget, kommunikáljatok egymással, odaadó figyelemmel. Máshogy nem megy!
2024. máj. 23. 12:27
 28/82 anonim ***** válasza:
76%
34-nél a pont.
2024. máj. 23. 12:29
 29/82 anonim ***** válasza:
96%

Két hónapja szült, ami egy olyan mentális, érzelmi és fizikai megpróbáltatás, amiből több hónap felépülni, és ez is egyénenként nagyon eltérő tud lenni. A szülés utáni depresszió nem véletlen kapta a "depresszió" megnevezést. Imádom, hogy itt páran nagy magabiztosággal leírták, hogy otthon nem kell csinálni semmit; innen látszik, hogy a valóságban sose segítettek, legfeljebb pár napot. A gyereknevelés és háztartásvezetés teljes állasú munka és itt nem nyolc órára gondolok, hanem huszonnégy órára.

Az alkoholizmus nem mentség semmire, nagyon aggasztó, hogy már most az üveg után nyúlt. Azonban minden ilyen függőségnek van kiváltó oka és ő többször kért tőled segítséget, de nem kapott. Az a gyerek nemcsak az övé, hanem a tied is. Neked is ott kell lenned és ha a munka mellett ez nem megy, akkor talán váltani kéne, nem pedig gyereket vállalni tudva, hogy nem fogsz vele foglalkozni.

A fizikai erőszakra nincs mentség és én hiszek abban, hogy aki egyszer megüt, az másodjára is fog, illetve ha a párodat megütötted, a gyerekeddel finomabban bánnál? Nem éri meg a kockázatot. Mindketten rosszul reagáltatok.

Az a gyerek jelenleg egyikőtök mellett sincs jó helyen és ez az igazi probléma. Üljetek le beszélni és kérjetek segítséget.

2024. máj. 23. 12:32
 30/82 anonim ***** válasza:
95%

Én szerintem sem megoldás, hogy egymásra mutogattok, mindketten hibásak vagytok úgyis. Tessék végre felelősségteljes szülőként viselkedni mindkettőtöknek és egyenrangú társként.

Ne szard le az igényeit mert kétségbeesésében nyúlt a piához. Elmondta többször, hogy segítőkész légy és leszartad.

Helyében elhagytalak volna!

2024. máj. 23. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!