Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg ütöttem a barátnőmet,hogya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg ütöttem a barátnőmet,hogyan tovább?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel vagy egy közös kislányunk,aki két hónapos,a barátnőm mindig panaszkodik hogy én dolgozok ő meg maga van vele otthon és milyen nehéz neki stb. Én elhiszem hogy nehéz neki,de örülnie kellene neki,tegnap viszont már annyira ki volt,hogy az alkoholhoz nyúlt és úgy volt otthon a picivel,hívogattam munka közben,kinyomott folyamatosan,sofőr vagyok és egész nap azon agyaltam hogy mi van otthon,siettem haza,ahogy haza értem,próbáltam neki higgadtan meg magyarázni,hogy így nem lehet,erre ő engem mocskol le részegedve hogy nekem könnyű mert én egész nap ülök a teherautóban meg jelzőket aggatott rám amit most itt nem sorolok fel inkább,erre én tiszta torokból lekiabáltam,hogy hagyja abba és legyen már normális,erre ő le tépte a szemüvegemet és szét törte,én meg a nagy mérgemben oda csaptam neki egy pofont,aminek még a helye is látszik.Mindig is el ítéltem ha egy férfi meg üti a nőt,de ilyet le lehet máshogy reagálni szerintetek?

2024. máj. 23. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 A kérdező kommentje:
Honnan tudjátok,hogy én nem segítek otthon? Folyamatosan mondtam neki üljünk le és beszéljük meg,meg abba is bele mentem,hogy költözzünk vissza a szüleihez egy pár hétre,hogy ha én nappal dolgozom,akkor ott legyen az anyja hogy segítsen neki.
2024. máj. 23. 12:45
 32/82 anonim ***** válasza:
61%

"Nem segítséget kért, hanem verbálisan rátámadt a férfire, letépte a szemüvegét és összetörte."

És miért mindig az van, hogy a pasas tanítja a nőt? Miért a faszinál van az utolsó szó? Miért nem veszi úgy a pasi, hogy meg lett nevelve, el lett neki mondva, és bekussol?

Szánalmasak vagytok, erre recskáztok, hogy el lett verve egy nő.

2024. máj. 23. 12:48
 33/82 anonim ***** válasza:
77%

Nem segítesz neki ha leszarod őt magasról. Te vagy a kislány apja! Milyen lesz köztetek a kapcsolat ha alig lát, alig foglalkozol vele? Nagy nulla!

Amúgy lehet, hogy szülési depresszióban szenved és te ahelyett, hogy rávezetted volna szakemberre inkább felpofoztad!

Szégyelld el magad, fel csinálni fel csináltad mert hát azt könnyű és milyen jó a szex, de a gyerek körül és amikor tényleg szüksége lenne rád az élettársadnak te ellene fordultál.

Megérdemelnél a rendőrségen feljelentést.

2024. máj. 23. 12:50
 34/82 anonim ***** válasza:
33%

41

Ja, mert női alkoholistából van több. :)

Ó, vagy nem? Bocs.

2024. máj. 23. 12:54
 35/82 A kérdező kommentje:
40# Nem egyszer mondtam neki,hogy menjünk el családterápiára,vagy pszichológushoz,erre lekezelően jött a válasz,hogy neki nincs rá szüksége…és nem mentegetem magam,tudom hogy hiba volt meg ütni.
2024. máj. 23. 12:55
 36/82 anonim ***** válasza:
26%
42# Egy is elég belőle, ha pont neked jutott ilyen nő, hidd el. A statisztikát hagyjuk a statisztikai hivatalra, szerintem egyikünk sem számolta meg.
 37/82 anonim ***** válasza:
71%

Elmehetsz apaságira, lehet ott kötsz ki mert az élettársad idegösszeroppanást kap, öngyilkos lesz és akkor nevelheted egyedül a gyerkőcöt.

Amúgy attól nem félsz, hogy neki ártana? Tényleg nem érdekel, hogy bármilyen tragédia bekövetkezhet?

Egy nagy szarrágó féreg vagy. Meg vagy sértődve az igazságért.

Nem segítség, hogy anyjára hagyod a gyereked, a tiéd, hogy rohadna le a farkad.

Neked kell nevelni és az élettársadnak, nem másra nyomni.

Válts munkát ha keveset vagy otthon! Nem olyan lehetetlen és légy már végre apa.

"Én elhiszem hogy nehéz neki,de örülnie kellene neki..."

Minek te idióta, hogy egyedül maradt a gyerekkel mert te nem akarsz apuci lenni, vagy nem veszed ki a részed a ház körül?

Hányinger vagy.

38/82 anonim ***** válasza:
16%
45# Ismersz kamionost, tudod milyen munkarendben dolgoznak, vagy csak fröcsögsz a levegőbe?
2024. máj. 23. 12:57
 39/82 anonim ***** válasza:
61%

" A statisztikát hagyjuk a statisztikai hivatalra, szerintem egyikünk sem számolta meg."

Nekem volt eszem utána nézni.

Minden kutatás és statisztika szerint legalább 4x annyi alkoholista van férfiak között.

2024. máj. 23. 12:59
 40/82 anonim ***** válasza:
71%
Qrvára leszarom, hogy kamionos! Ne legyen kamionos! Mit nem értesz azon amit írtam? Te is semmirekellő "férfi" vagy? Fogjatok akkor kezet.
2024. máj. 23. 12:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!