Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg ütöttem a barátnőmet,hogyan tovább?
"Nem segítséget kért, hanem verbálisan rátámadt a férfire, letépte a szemüvegét és összetörte."
És miért mindig az van, hogy a pasas tanítja a nőt? Miért a faszinál van az utolsó szó? Miért nem veszi úgy a pasi, hogy meg lett nevelve, el lett neki mondva, és bekussol?
Szánalmasak vagytok, erre recskáztok, hogy el lett verve egy nő.
Nem segítesz neki ha leszarod őt magasról. Te vagy a kislány apja! Milyen lesz köztetek a kapcsolat ha alig lát, alig foglalkozol vele? Nagy nulla!
Amúgy lehet, hogy szülési depresszióban szenved és te ahelyett, hogy rávezetted volna szakemberre inkább felpofoztad!
Szégyelld el magad, fel csinálni fel csináltad mert hát azt könnyű és milyen jó a szex, de a gyerek körül és amikor tényleg szüksége lenne rád az élettársadnak te ellene fordultál.
Megérdemelnél a rendőrségen feljelentést.
41
Ja, mert női alkoholistából van több. :)
Ó, vagy nem? Bocs.
Elmehetsz apaságira, lehet ott kötsz ki mert az élettársad idegösszeroppanást kap, öngyilkos lesz és akkor nevelheted egyedül a gyerkőcöt.
Amúgy attól nem félsz, hogy neki ártana? Tényleg nem érdekel, hogy bármilyen tragédia bekövetkezhet?
Egy nagy szarrágó féreg vagy. Meg vagy sértődve az igazságért.
Nem segítség, hogy anyjára hagyod a gyereked, a tiéd, hogy rohadna le a farkad.
Neked kell nevelni és az élettársadnak, nem másra nyomni.
Válts munkát ha keveset vagy otthon! Nem olyan lehetetlen és légy már végre apa.
"Én elhiszem hogy nehéz neki,de örülnie kellene neki..."
Minek te idióta, hogy egyedül maradt a gyerekkel mert te nem akarsz apuci lenni, vagy nem veszed ki a részed a ház körül?
Hányinger vagy.
" A statisztikát hagyjuk a statisztikai hivatalra, szerintem egyikünk sem számolta meg."
Nekem volt eszem utána nézni.
Minden kutatás és statisztika szerint legalább 4x annyi alkoholista van férfiak között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!