Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg ütöttem a barátnőmet,hogyan tovább?
És mi van, ha az anyuka részegen döglik a kanapén, és a gyerek meg pottyan egyet a panelhaz 8. ablakából?
Akkor is a férfi lenne a pszichopata, nőverő, idegbeteg, gyilkos?
Folytatnám, hazamegye a férfi, látja, hogy a gyereke holttestét épp tepsibe teszik, már ami maradt belőle, a kérdező ezután jól lekever egy pofont a nőnek, és leírja gyakorira ezt az egészet. Biztos vagyok benne, hogy ti nők, nem a kilapitott gyerekre gondolnatok, hanem arra, hogy a kérdező hogy jön ahhoz, hogy megüt egy nőt. Jó jó, gyerek halnak meg minden nap szülői hanyagsagbol, DE NŐT MEGÜTNI EZÉRT az túlmegy egy határon.
Meg hát szülési depi, érthető, hogy ivott, érthető, hogy kifekudt, érthető, hogy nem tudott figyelni a gyerekre, nem a nő a hibás, hanem a férfi.
Iszonyatosan undorító a nők itteni hozzáállása.
69# Nem is kell ennyire messzire menni, dramatizálni. Én egy egyszerű kérdést tettem fel a lepontozóknak: ti rábíznátok egy labilis, alkesz nőre a gyereketeket?
Mondanom sem kell, erre nem kaptam választ, csak személyeskedést...
Nem kell ennyire messzire menni? Olaszország meg van, ahol a nő megölte a gyerekét és a boltba futoszalagra tette a gyerek holttestét? Jah, igen, biztos ott is egy férfi volt a hibás. Szita Bence ahol élve elásatta a gyereket, ott is férfi volt a hibás?
Vagy a 2 éves kisgyerek, aki kiesett a panel hatodik emeleterol mert az anyuka depi volt, ott is az apa volt a hibás???
Mindig a férfira vezetitek vissza, plusz a kérdezőre ratamadt a nő, jó, hogy kapta a pofont, ÖNVÉDELEM, és mi van ha tragédia történik, akkor is az apa lenne a hibás, aki dolgozott, ott se volt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!