Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki a múltban hűtlen volt,tőrv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki a múltban hűtlen volt,tőrvényszerű minden pàrjával az lesz?

Figyelt kérdés
Számit az ok és a kontextus annó mi hogy történt?
ma 09:25
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem törvényszerű, de nagy a valószínűsége.
ma 09:25
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Nem törvényszerű. Nekem volt olyan barátnőm, akivel borzalmas volt a kapcsolat, de lelkileg instabil volt és nem mertem elhagyni nehogy kárt tegyen magában, ezért titokban találkoztam mással, aki boldoggá tett. Aztán erőt vettem magamon, szakítottam a lánnyal és szóltam a szüleinek, hogy figyeljenek rá. Ahány ember, annyi sors.
ma 09:28
 3/9 anonim ***** válasza:
37%

Egyáltalán nem. Nem mindegy, miért és hogyan történt.

N

ma 09:30
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Nem törvényszerű, de ha valaki tegyük fel nem alkohol hatása alatt lépett félre hanem hónapokig szeretőt tartott, netán a kapcsolat eleje óta párhuzamosan két embert tett bolonddá az nem hiszem, hogy meg tudna változni.

Természetesen még tartana az intenzív láng addig kitartana, de amint elmúlna, lennének viták azon nyomban hűtlen lenne ismét és lehet nem testileg hanem érzelmileg, vagy kettő az egyben.

A kapcsolatfüggőkre leginkább jellemző, hogy addig nem szakítanak míg más nincs mint biztos pont, azaz előbb szexelnek és ha ki van jelentve, hogy együtt vannak akkor szakítanak a párjukkal.

Az ilyesmi típusú emberek kicsi százalékban változnak meg

ma 09:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan ismerősöm, aki azért csalta meg a feleségét, mert az asszony gyerekeket szült és totál elhagyta magát külsőre. Úgy gondolta a feleség a női szerepet a szüléssel letudta, és ennyi elég is ahhoz, hogy a férfit maga mellé láncolja, nem kell tennie semmit magáért, hogy vonzó legyen külsőre. Szerintem ilyen esetben, ha már egyáltalán nem törődik magával a párja nem csodálom, ha megcsalják egy vonzóbb harmadikkal. Ha az ember párkapcsolatban van, illik fenntartani a hasonló külsőt, ahogy megismerkedtek, és nem szarni a külsejére, és elvárni továbbra is ő legyen a párjának a világ közepe.
ma 10:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon valószínű. Én eddig mindenkit megcsaltam. Már járok terápiára 🤦‍♀️, nem tudom az okát. Nagyon rendes férfiakkal volt eddig dolgom, de mindig jött valamilyen kaland. Sokáig bírom türtőztetni magam, de aztán megteszem.
ma 11:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Az én volt feleségem komoly nárcisztikus zavarral küzd, ezért is csalt meg rengeteg mindenkivel az elmúlt 4 évben, mert ki akarta vívni a környezete csodálatát, h ő bárkit el tud még csábítani és minden férfi a lábai előtt hever. Pár kefélés után mindenki elhagyta a betegesen ragaszkodó természete miatt.

Aztán talált egy palimadarat, akit tud irányítani és akinek mindegy mi van.

Azután adta be a válópert. A fent leírtak a válás után derültek ki, kaptam sorban az infókat, korábban ezeknek előjele nem volt.

Fogalmam sincs, h az új emberrel is eljátsza e majd ezt egy idő után, v ő ehhez már nem lesz elég fiatal v vonzó?

40-50 közötti korúak vagyunk és közös gyerekek is vannak.

De én is azt gondolom, h szituáció függő, kit miért csaltak meg.

ma 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem tud egy ember annyira öreg vagy rusnya lenni, hogy ne menjen félre, ha akar :D

ma 11:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül törvényszerű, de számít a kontextus. Szerintem egyszeri megcsalás korábbi kapcsolatban még nem feltétlenül ok az aggodalomra, lehet, hogy tanult is belőle, de számomra kizáró ok az egy kapcsolaton belüli többszöri megcsalás, vagy szeretői viszony, vagy több kapcsolatban való hűtlenség. Aki rákap erre, hogy ezt is lehet csinálni, ha valami nem tetszik, az később is könnyebben belemegy. Én nem kezdenék ilyen emberrel.
ma 12:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!