Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg ütöttem a barátnőmet,hogya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg ütöttem a barátnőmet,hogyan tovább?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel vagy egy közös kislányunk,aki két hónapos,a barátnőm mindig panaszkodik hogy én dolgozok ő meg maga van vele otthon és milyen nehéz neki stb. Én elhiszem hogy nehéz neki,de örülnie kellene neki,tegnap viszont már annyira ki volt,hogy az alkoholhoz nyúlt és úgy volt otthon a picivel,hívogattam munka közben,kinyomott folyamatosan,sofőr vagyok és egész nap azon agyaltam hogy mi van otthon,siettem haza,ahogy haza értem,próbáltam neki higgadtan meg magyarázni,hogy így nem lehet,erre ő engem mocskol le részegedve hogy nekem könnyű mert én egész nap ülök a teherautóban meg jelzőket aggatott rám amit most itt nem sorolok fel inkább,erre én tiszta torokból lekiabáltam,hogy hagyja abba és legyen már normális,erre ő le tépte a szemüvegemet és szét törte,én meg a nagy mérgemben oda csaptam neki egy pofont,aminek még a helye is látszik.Mindig is el ítéltem ha egy férfi meg üti a nőt,de ilyet le lehet máshogy reagálni szerintetek?

2024. máj. 23. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
55%

Akik azon élvezkednek hogy milyen jól tette a kérdező:

-ahhoz mit szóltok ha emiatt nem még láthatási jogot sem fog kapni a gyerekre vagy max.felügyelt láthatást?

- Ha helye látszik és látletet vetet a nő, feljelentést tesz, a priusza miatt kirúgják a munkahelyéről?

-Felfüggesztést kap,ami miatt sehová nem veszik fel max.alja helyekre

-épelméjű szóba sem fog állni vele soha többet

A lány is jól tenné ha ezt meglépné!

2024. máj. 23. 11:58
 12/82 anonim ***** válasza:
89%
Egyikőtök mellé se való egy gyerek.
2024. máj. 23. 11:59
 13/82 anonim ***** válasza:
73%
Komolyan itt ennyi ember szerint normális kezet emelni a gyerek anyjára? Nemhogy valahogy próbálna segíteni vagy ilyesmi, biztosan oka van, amiért iszik, ha eddig nem tette, ismétlem magam:szülés utáni depresszió, a ház körül minden rá szakad, kamionossal gyereket vállalni amúgy is egy nehéz falat, én sosem tennem, és amikor láthatóan rosszul van, meg fel is pofozod? Nem, nem volt jogos, hogy összetörte a szemüveget és az sem, hogy iszik, de ok-okozati összefüggés biztosan van. Sosem utnem meg a páromat, bármit is tenne. Ha nem tetszik, ott lehet hagyni, vidd el a gyereket, de nem utod meg. Ilyen prolik vagytok és ti mind, akik szerint oké ez a viselkedés???
2024. máj. 23. 12:05
 14/82 anonim ***** válasza:
9%

Bírom ezeket az ősanyákat.

Otthon van netezik facebookozik egész nap azt mikor látja hogy nemsokára jön haza a férje kezd idegesebb lenni mert csinálni kellene valamit.

Szerencsétlen hazajön azt csak azt látja hogy ideges az asszony meg csinál mindent azt nem érti az egészet.

Mindegyik ilyen ingyenélő nőt elzavarnám dolgozni.

Nálunk ez így volt.

Asszony megpróbálta ugyanezt előadni már egy éves volt a gyerek hogy mennyi dolga van milyen fáradt.

2 hétre kórházba kellett menni neki mondom van szabadságom megnézem milyen ez.

Reggel felkeltem tisztába raktam kaját csináltam neki közben mosógépet bekapcsoltam.kaját megcsináltam elmosogattam feltöröltem kiteregetés majd a gyereknek kis rajzfilm és még fél 9 volt.Semmi más dolgom nem volt aznapra már néha a gyerekkel foglalkozni.Ez így ment 3 napig utána felhívtam az asszonyt a kórházban hogy ha hazajön lehet ketesni neki is munkát mert alig kell valamit itthon csinálni azt a fél napom így is szabad mindig.

Nem kell ezt a nőknek túljátszani csak szeretnek a készben ülni.

2024. máj. 23. 12:07
 15/82 anonim ***** válasza:
32%

19# És az szerinted normális, hogy az alkoholizmusa meg a vállalhatatlan viselkedése elé pajzsként emeli a gyereket? Mert a gyerek, jaj... Sok nő alkalmatlan ám a gyerekvállalásra, de még a normális párkapcsolatra, konfliktuskezelésre sem.

Szerintem sem volt oké kezet emelnie rá. De itt az ok-okozat nem egyirányú, hanem oda-vissza ható tényező. Mindig két félen múlik, sosem csak az egyiken!

2024. máj. 23. 12:09
 16/82 anonim ***** válasza:
75%
Tehát amikor segítséget kért, akkor az a reakció, hogy inkább örüljön, aztán amikor nem tudja egyedül megoldani, és egy valóban káros és veszélyes megoldást választ, akkor meg jön a fizikai bántalmazás. Ez szerinted nem fogja jobban belenyomni az alkoholizmusba? Férfiként miért kellett gyerek, ha tudod hogy nem fogsz segíteni vele kapcsolatban?
2024. máj. 23. 12:12
 17/82 anonim ***** válasza:
55%
Biztos hogy ő volt részeg és nem te?
2024. máj. 23. 12:12
 18/82 anonim ***** válasza:
9%
Ja és még valami: lehet, hogy a nagybetűs jog ennek az alkoholista nőnek fogja majd ítélni a gyereket, ha odáig fajul. És akkor lehet amögé is bújni. De vajon te rábíznád a saját gyereked? Na ez a nem mindegy, ugye...
2024. máj. 23. 12:13
 19/82 Noren1989 ***** válasza:
28%

Tudod, hogy mit mondasz egy monoklis nőnek?

Semmit,egyszer màr elmondtad...

2024. máj. 23. 12:15
 20/82 anonim ***** válasza:
25%

23# Nem segítséget kért, hanem verbálisan rátámadt a férfire, letépte a szemüvegét és összetörte. Ez egy ilyen sajátos segítségkérés, ugye? Neki ez a szeretetnyelve? Hagyjuk már az örökös kimagyarázást..

(Már ha igaz a sztori, de ez nem biztos természetesen)

2024. máj. 23. 12:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!