Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg ütöttem a barátnőmet,hogyan tovább?
Akik azon élvezkednek hogy milyen jól tette a kérdező:
-ahhoz mit szóltok ha emiatt nem még láthatási jogot sem fog kapni a gyerekre vagy max.felügyelt láthatást?
- Ha helye látszik és látletet vetet a nő, feljelentést tesz, a priusza miatt kirúgják a munkahelyéről?
-Felfüggesztést kap,ami miatt sehová nem veszik fel max.alja helyekre
-épelméjű szóba sem fog állni vele soha többet
A lány is jól tenné ha ezt meglépné!
Bírom ezeket az ősanyákat.
Otthon van netezik facebookozik egész nap azt mikor látja hogy nemsokára jön haza a férje kezd idegesebb lenni mert csinálni kellene valamit.
Szerencsétlen hazajön azt csak azt látja hogy ideges az asszony meg csinál mindent azt nem érti az egészet.
Mindegyik ilyen ingyenélő nőt elzavarnám dolgozni.
Nálunk ez így volt.
Asszony megpróbálta ugyanezt előadni már egy éves volt a gyerek hogy mennyi dolga van milyen fáradt.
2 hétre kórházba kellett menni neki mondom van szabadságom megnézem milyen ez.
Reggel felkeltem tisztába raktam kaját csináltam neki közben mosógépet bekapcsoltam.kaját megcsináltam elmosogattam feltöröltem kiteregetés majd a gyereknek kis rajzfilm és még fél 9 volt.Semmi más dolgom nem volt aznapra már néha a gyerekkel foglalkozni.Ez így ment 3 napig utána felhívtam az asszonyt a kórházban hogy ha hazajön lehet ketesni neki is munkát mert alig kell valamit itthon csinálni azt a fél napom így is szabad mindig.
Nem kell ezt a nőknek túljátszani csak szeretnek a készben ülni.
19# És az szerinted normális, hogy az alkoholizmusa meg a vállalhatatlan viselkedése elé pajzsként emeli a gyereket? Mert a gyerek, jaj... Sok nő alkalmatlan ám a gyerekvállalásra, de még a normális párkapcsolatra, konfliktuskezelésre sem.
Szerintem sem volt oké kezet emelnie rá. De itt az ok-okozat nem egyirányú, hanem oda-vissza ható tényező. Mindig két félen múlik, sosem csak az egyiken!
Tudod, hogy mit mondasz egy monoklis nőnek?
Semmit,egyszer màr elmondtad...
23# Nem segítséget kért, hanem verbálisan rátámadt a férfire, letépte a szemüvegét és összetörte. Ez egy ilyen sajátos segítségkérés, ugye? Neki ez a szeretetnyelve? Hagyjuk már az örökös kimagyarázást..
(Már ha igaz a sztori, de ez nem biztos természetesen)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!