Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kell egy kis féltékenység a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell egy kis féltékenység a kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Nem a betegesre gondolok,csak az "egészségesre",sokan mondják megöli a kapcsolatot,ez így is van,férfikent sosem értettem egy két hím egyedet mikor tíltanak dolgokat,mit vehet fel a lány ő dönti el.

Viszont kis féltékenységre szükseg van e? Nevezzük akárhogy,mondjuk párodat látod egy ismeretlennel ölelkezni vagy tudom is én,az ki kell váltson valamit hogy rákérdezz nemde? Kis féltékenységgel meg játékosa lehet fűszerezni a kapcsolatot?

ma 08:48
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem. Ez nekem nem játék.
ma 08:49
 2/9 A kérdező kommentje:
De úgy értem ha mint a példában,ha valakit szeretsz egy kétes szituban látod kell lennie félténységnek hogy rákérdezz nemde? Vagy teszem azt párod minde héten ellenkező nemmel találkozik teszem azt idegen és jsmerkedés céljából. Nem lennél féltékeny?
ma 08:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A játszmázás nagyon undorító dolog.
ma 09:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi szükség rá. A fölösleges féltékenykedés engem csak bosszantana.
ma 09:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Kis féltékenységgel meg játékosa lehet fűszerezni a kapcsolatot?"

Szóval direkt elkezdeni játszmázni? Annak semmi értelme. Csak azt éred el, hogy nem fog benned bízni a párod. Hiába akarod feltolni az egód kérdező fordítva sülne el.

ma 09:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó,félreértesz,lehet én fogalmaztam rosszúl,elnézést
ma 09:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

“ Vagy teszem azt párod minde héten ellenkező nemmel találkozik teszem azt idegen és jsmerkedés céljából. Nem lennél féltékeny?”

Öö, én ilyen esetben nem féltékeny lennék, hanem kibsznám, mint macskát szarni :D Kapcsolat mellett miért ismerkedik minden héten idegen ellenkező neműekkel? Nekem ez abszolút nem férne bele.

ma 09:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Nevezzük akárhogy,mondjuk párodat látod egy ismeretlennel ölelkezni vagy tudom is én,az ki kell váltson valamit hogy rákérdezz nemde?"

Direkt elkezded ölelgetni a másik embert, hogy féltékeny legyen rád, kérdezősködjön, harcoljon érted, rád másszon és hasonlók? Nos azzal egyenlő, hogy a saját hiúságod akarod simogatni. Normális ember nem ölelget mást szándékosan féltékenység miatt!

Aki meg félre akar lépni, vagy félrelépett az odafigyel többnyire, hogy ne bukjon le a párja előtt.

ma 09:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Igy lehet ki alakitani magadban manualisan a narcisztikussagot. Miert? Mert megmanipulalod a masikat, konfliktust generalsz annak erdekeben hogy meglegyen ez az “ ossze vesszunk ki bekulunk szindroma” azert hogy olyan drama alakuljon ki mint egy szappanoperaban majd a sertett egy ido mulva megunja es elhagyja a bantalmazot.
ma 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!