Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az féltékenységre ad okot, ha a barátnő egy kapcsolatban ha egy új, idegen pasival ül be kávézni, találkozni, beszélgetni?
Egyet értek, nekem is vannak fiú barátaim. Jó mondjuk ők melegek. Na de várj, volt egy másik csávó is akivel elmentem kávézni. Jó mondjuk vele összejöttem.
Nos, talán mégse biztos hogy nekem kellene tanácsokat osztogatnom. De talán meleg és nyugodtan alhatsz. Ha meg nem azt szokták mondani a pasik hogy egy barát akkor is barát ha beteszi. Nem igaz?
Mit jelent az új idegen pasi? Honnan ismeri? Miért találkoznak?
Bizalmatlanságra mindenképp okot ad.
Azert itt elég sokat számít a kontextus, ahogy írták, így erre nem lehet válaszolni, lehet oka bizonyos esetekben, míg máskor tök fölösleges...
Pl nekem csak férfi közvetlen kollégáim vannak a munkahelyen, és velük vagyok jó viszonyban, és volt hogy beultunk a lenti kávézóban egy kávéra vagy sütire munka végén dumálni.. egyáltalán nem akarok tőle aztán semmit, erre egy kolléganő jött fel már ilyen idióta hanggal meg célozgatva mondogatta hogy “látott ám minkeeet” meg ilyenek..
phaszki amit nem tudott hogy én már terhes voltam, attól hogy egy férfi és egy nő beszél egymással nem jelenti azt hogy ismerkednek is, ez nagyon ostoba dolog… pár hét múlva már ő is tudta hogy terhes vagyok, gondolom utána leesett mennyire gáz a viselkedése. (A saját közvetlen kollégáim meg már tudtak eleve)
De pl a párom is szokott a HR-esukkel ebédelni menni külön, arra sem vagyok féltékeny, mert van beszélni valójuk.
De ha pl hazudna róla hogy máshol van és közben kávézgatni hívna egy olyan személyt, aki tudom is hogy az esete, akkor nagyon kiakadnék.
Szóval nem mindegy a háttérsztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!