Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről én gondolom túl ezt a helyzetet vagy igazam van?
A barátnőmmel igazából fél éve vagyunk együtt, most kicsit holtpont van a kapcsolatunkban, ezt szeretném megoldani, több napig kérleltem a héten, hogy hétvégén jöjjön át hozzám beszéljük meg ezt az egészet, de ő jött a kifogásokkal hogy ő fáradt meg utál buszozni. Na végül nagy nehezen igent mondott. Ez már második vagy harmadik alkalom, hogy alig akar átjönni.
Na de most kezdödik a java, ma kapott egy meghívót az egyik fiú barátja szülinapjába ahova engem nem hívtak, amire egyből igent mondott, kérdem én ilyenkor hol a fáradtsága. Szóval egyedül megy bulizni, de már sokszor sírva hívott fel buliból hogy rá vannak mászva,fogdossák ("barátai" is), ezért rossz érzéssel viszonyulok ehez. Kérdeztem hogy engem nem visz azt mondta nem, mert őt hívták egyedül és ha engem visz az pofátlanság lenne. Ezért összevesztünk, és azt mondta hogy nem bízok benne, meg hogy ők csak barátok.
Szerintetek én velem van a baj vagy tényleg jogosan féltem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!