Milyen tünetek jelentkeztek nálatok a a megtermekenyites utan? Itt az első egy ket hetre gondolok. A helyzetem pedig elegge zavaros
Figyelt kérdés
Szoval elozo menstruaciom elott 5 nappal történet hogy kiszakadt a gumi. Vettem be esemény utánit 12 órán belül. Rá 2 napra meg is jött.ez történet hétfőn. viszont sokkal inkabb volt barnas mintsem vörös. Olyan másfél napot vereztem rendesen. Azt se tudom hogy ez számíthat e mensinek. Elvileg ha megjon akkor utána nincs baba. A barnazas azota is tart amúgy. 3napja azonban folyamatosan be van dugulva a jobb fülem es félek hogy ez mégis azt jelezne hogy van baba. Valószínű amúgy hogy pszichésen is rasegitek es igy erzek mindenfele furcsaságot. Ilyenkor szabad lenne mar erezni valamit? Másfél hete tortent a baleset. Nagyon nem szeretnék babat2021. febr. 21. 13:33
1/11 anonim válasza:
Valszeg az eseményutáni felborította a hormonháztartást.
Kizártnak tartom, hogy terhes vagy, de reggeli első pisiből csinálhatsz egy tesztet, hogy megnyugodj.
2/11 A kérdező kommentje:
Az esemény utánitol is dugulhat be a fülem? De lehet amúgy ezt is csak bemagyarazom magamnak aztán ugyye persze hogy megjelenik a tünet 👀 első pisiből kell tesztet csinálni? En most hogy olvastam nem javasolják abból. De nagyon szépen köszönöm a válaszod! Szép napot!!
2021. febr. 21. 13:41
3/11 anonim válasza:
4/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó válasz miatt felek
2021. febr. 21. 14:02
5/11 anonim válasza:
Ha vettél be esemény utánit akkor nem értem hogy lehetnél terhes.Kicsit gondolkodj.Szerinted mekkora hormon löket egy ilyen tabletta a szervezetnek?Lehet még 1-2 hónapig menzesz zavaraid is lehetnek.Nem kell túl gondolni.
6/11 A kérdező kommentje:
Van aki esemény utáni mellett is terhes. Nem 100%os az sem.
2021. febr. 21. 14:27
7/11 anonim válasza:
Akkor tesztelsz vagy Hcg vérvételre mégy és kiderül.Ritkább az azért hogy eseményutánival terhes marad valaki.Semmi sem 100%-os csak az ha nincs szex😉
8/11 anonim válasza:
#5 én pl hiába vettem be az esemény utánit, a lányom beelőzte...
Nekem sem ennél, sem a 2. terhességnél az ég világon semmilyen tünetem nem volt
9/11 A kérdező kommentje:
Mennyi idő utan vettél be? Es melyiket?
2021. febr. 21. 16:59
10/11 anonim válasza:
A legkorábbi terhességi tünet 6 hét után szokott jelentkezni.
A terhességi teszt aktus után 2 héttel már biztosat mutat.
Nekem az esemény utánitól meg sem jött a következő alkalom. Mégsem voltam terhes.
Te eleve mesi előtt 5 nappal baleseteztél, amikor már javában termel a sárgatest hormon. Tehát alapból 0 közeli az esély.
Szerintem a baleset után 2 héttel csinálj egy tesztet. Az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!