Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Zavaros UH kép vagy ilyen a...

Zavaros UH kép vagy ilyen a nózija?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat nézegetem és egyre jobban zavarja a szemem :) A nózijánál két dologról is eltudom képzelni,hogy az orra.Van egy,ami nagyon kiáll és egy,ami kevésbé.

19 hetes a képen.Van még egy képem,amin 15 hetes,ott is kiáll valami a nózijánál vagy maga ilyen az orra a drágámnak?:D

Vagy csak a kép nem jó minőség?

[link]

2012. szept. 28. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ami a szeméhez van közelebb az a nózija. szerintem nyitva van a szája :) de lehet elnéztem.

egyébként irtó édes kép Róla :)

2012. szept. 28. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is úgy van, ahogy az első válaszoló írta.

Nagyon szép a kisbabád és ez egy kifejezetten jó minőségű kép.

2012. szept. 28. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a szeméhez közelebbi kiálló rész az orra, sőt, a mozgástól van az a kisebb folt alatta :) Nekem a lábánál volt ilyen :)
2012. szept. 28. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ami kevésbé áll ki, az a másik oldali arcocskája, a bal oldali pofija... :) De első ránézésre olyan,mintha két orrocskája lenne :) Egyébként rettentő aranyos kép, nekem 3 kisgyermekem van, és ilyenkor egy picit elszomorodom, hogy milyen gyorsan megnőnek, milyen szép volt az az időszak, amikor az UH-os képeik voltak kitéve mindenhol a lakásban... Jó egészséget, könnyű szülést és nyugodt babát kívánok! :)
2012. szept. 28. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen volt nekem is :)Én még arra tippelnék,hogy a másik kezének egy része zavar még be,mivel mikor a miénkről készült ilyen a 4d-n akkor szopizta az ujját vagy olyan mozdulata volt mintha az orrába turkálna :) Gratulálok nagyon édes :)38hkm
2012. szept. 28. 21:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)30 hetes képen már biztos kivehetőbb lesz :)
2012. szept. 28. 21:21
 7/7 Babeli Zurzavar ***** válasza:
100%
jajj a mi gyerkocunk uh kepei is pont ilyenek! azt hittem, hogy ket orra lesz, de hatarozottan allitom, hogy egy darab, nagyon cuki orra van:-)
2012. szept. 28. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!