Zavaros magzatvíz?
kivetítőn néztem az uh-t és a végén olyan volt a kép, mintha esne a hó. Pici szöszmöszök úszkáltak. Úgy meglepődtem, hogy nem kérdeztem semmit. Azt mondták uh alapján minden ok. A megjegyzés rovatba ennyit írtak: z
2d volt. Mi lehet ez?
Az elsővel egyetértek,ha zavaros lenne a víz,akkor az a baba kakija lenne,és az már azt jelentené,hogy nem kap oxigént,és ezért belekakil.
Az biztos,hogy a magzatmáz darabkái amit te láttál.Már nem is tudom,hogy hol olvastam,de a magzatvízbe bele kerül a babáról a magzatmáz darabkái,amit a magzatvízzel lenyel és ezt megemészti,és ez is hozzá járul a baba első kakijához, a mekóniumhoz.Nem kell megijedni,az orvosok tudják a dolgukat. :)
22+3 hkm
Ha nem vagy képzett szonográfus, vagy legalább valami szakember féle, aki ilyet is tanult, akkor felesleges parázni. Csak magaddal tolsz ki, ha minden hülyeségen felidegesíted magad. AKik az uh-t készítik, hozzáértő szakemberek. NYilván sokkal jobban tisztában vannak azzal, hogy mi a normális, és mi nem. Az, hogy te valami szöszmöszt láttál, SEMMIT nem jelent.
Ne csináld ezt magaddal, nem szabad minden butaságon ennyit stresszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!