Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok megtartotta az exeiről készült fotókat? Mit gondoltok erről? Különösen, ha meztelen fotók is vannak?
Én eddig nem tapasztaltam ilyet, sőt fordítva volt. Általában az új párom volt, aki semmit, vagy szinte semmit nem tartott meg. Ezek szerint szerencsém volt. A mostani, mint fentebb írtam, még az otthoni képeket sem válogatta le. Nekem ez új téma.
(Ez nem önbizalom hiányról szól, de látszik, hogy többen is értik, hogy miért érdekel.)
#4-es
Nem mindenki titkolózással és hazugsággal akar egy új kapcsolatot kezdeni. Másrészt az ember stílusából és viselkedéséből amúgy is ki fog derülni, hogy milyen volt a múltja.
Tiszta sor hogy vannak képek, ahol ott a háttér, ott a társaság, amiatt érdekes lehet később. De ha úgy is ott van a fejében, hogy kinek milyen volt a teste, és milyen volt a szex, akkor minek kell megtartani még fényképeket is róla?!
A 20 éves csaja jelenlegi 35 éves teste között ég és föld van általában. De az én 20 éves kori testemet meg sosem látta.
#14-es
Elnézést, de te valószínűleg nem a komoly kapcsolatban/házasságban élők és vagy 30 felettiek táborába tartozol. Ha mégis, akkor lehet, hogy neked több frusztrációd van, mint nekem.
13.
Az rossz, ha azért tartja meg, hogy recskázzon rá. A helyes válasz az, hogy keresztbezsarolási alapnak, ha az egyén megtámad. Legyen mivel visszatámadni, visszacsapni. Olyat, ami "be is talál".
17.
Ezért hülyeség mutogatni, nem is értem ezt a viselkedést. Ez nem több, mint egy "ász az ingujjban", a hamiskártyás se mutogatja, hogy "nézzétek itt van még egy pikk ász!", hanem csak beveti, amikor szükséges. Ha nem jön be, akkor meg még ott a kispisztoly elrejtve, mindig legyen B terv.
Nem tudom, engem nem érdekelnek az exek fotói, és eddig a többi is törölt rendesen. Ha meg akarnám nézni, hogy mi van valamelyik exemmel, ott a Facebook. Rákeresek, aztán máris látom, hogy házas, meg hogy néz ki stb.
Az ilyen játszmákban, amit írsz, sosem volt részem, sosem sértegettek, habár ő valóban egy kicsit sértegetős fajta, de jogos hogy valaki biztosítékként ezért tarthatja meg, ha már neki a csajozás/pasizás jól ment. Erre sosem gondoltam.
Amikor szembesítenek vele, hogy ha kontrollálni akarod, milyen fényképeket tart meg a partnered, az féltékenységre és önbizalomhiányra utal, akkor visszatámadsz és terelsz.
Ezt úgy is szokták mondani: "talált, süllyedt".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!