Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Furcsa dolgok vannak a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa dolgok vannak a barátnőm szobájában. Aggódnom kellene?

Figyelt kérdés

Több, mint fél éve együtt vagyunk, de eddig mindig nálam találkoztunk, mert én egyedül élek, ő meg lakótársakkal. Mostanában tervezzük, hogy hozzámköltözik, már pár cuccot áthoztunk hozzám. Én mentem hozzá segíteni, és elég furcsa holmijai vannak. Random babák, Barbik, meg ilyen szörnyesek, meg egy babaház. Tökre meglepődtem, 22 éves a barátnőm, és ahogy írtam, nem otthon él, hogy csak arról legyen szó, hogy hát megmaradt dísznek a gyerekkori játék. Ilyen korú rokona nincs, aki mondjuk meglátogatná az albérletben. Kíváncsiságból rákérdeztem, hogy ez így mi, ő meg azzal magyarázta, hogy hát, vannak dolgok, amiket gyerekként nem kaphatott meg, és néha vesz olyan dolgokat.

Ez csak nekem furcsa...?

ma 17:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Ha bébiszitterként dolgozik, akár hasznos is lehet...
ma 18:04
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem furcsa. Egyszer volt itt egy kérdés, ahol a kérdező egy babát akart megvenni mert mindig akart egy ilyet, de a szülei sosem engedték. Nem volt célja vele. Szerintem nála is hasonló van. Ha ezzel betölt valami űrt a lelkében, senkinek sem árthat vele. Nyilván nem játszania kéne vele ennyi idősen, de ha csak van és ezzel az ő életét kerekebbnek érzi, csak hajrà. :)
ma 18:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fura, mert felnőttként már nincs szüksége ezekre, de végülis meg tudom érteni, hogy ezzel kompenzálja, hogy gyerekként nem kaphatta meg őket és így most megvette magának. Ha csak pár dologról van szó, akkor nincs ezzel semmi baj. Ha sok, akkor túlzásba esett, de ha már nem vásárolgat babákat feleslegesen és elfogadja, hogy a közös lakásban gondolom te ezeket nem szeretnéd előhagyni, akkor nincs ebben semmi aggasztó és nem kell aggódnod. Ha egy dobozba elrakja őket a szekrénybe, akkor nincs gond.
ma 18:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
26 vagyok, rajongok a Pocket Polly és a régi MLP figurákért. Ha lenne gyűjtői hajlamom, gyűjteném is őket :D
ma 18:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezd meg a sracokat akik legokat, meg kulonbozo mesefiguras babakat gyujtenek.
ma 18:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok ember ilyen. Utólag veszik meg a gyerekkori vágyott dolgaikat, amiket nem kaptak meg. Férfiaknál ugyanez a lego. Ez egy jel hogy nem igazán volt fényes gyerekkora.
ma 19:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Férfiaknál ugyanez a lego."

Meg a drónok, playstation, stb...

ma 19:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Jelen "a srác, aki a Lego-t gyűjti". :D Egyfelől kicsi részben azért is, amit fentebb vázoltak: nem igazán kaphattam meg gyerekkoromban. Másfelől viszont mivel én kifejezetten a régi szetteket gyűjtöm, egyfajta befektetésnek is kiváló, mert az évek alatt nem egy szettnél láttam, hogy szaladt felfelé az értékük. Ugyanakkor nem igazán vannak szem előtt, többségében el vannak dobozolva.

Majd talán egyszer, ha lesz gyerekem, és felnő hozzá annyira, akkor játszik vele. Igaz, jelenleg barátnőm sincs, de nem emiatt a "gyerekes" hobbi miatt. :D Aki ismer, az tudja, hogy gyűjtöm, és senki nem nevetett még ki miatta. Egyszerű hobbi, nem kell ezt túlbonyolítani. Baj akkor van, ha már nem csak hobbiként van kezelve.

ma 19:52
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

A pasik se nőnek ki a lövöldözős, vagy a harcos filmekből.

Ugyanúgy megnézik 50 évesen, mint 8.

Az is valamilyen szinten elmaradott dolog.

ma 22:17
 10/11 he84 ***** válasza:
Nem kell aggódnod kérdező, nincs ezzel semmi baj és nem fura. Vannak emberek, akik szeretik megtartani, elrakni későbbre is a korábbi jázékaikat, vagy ahogy itt írták, hogyha anno nem kaphatták meg gyerekként, akkor később szeretnék megkapni, amikor már ők maguk megvehetik, ha az adott játék, avagy baba, figura még kapható. Ha ez a barátnődnek fontos, akkor fogadd el. Ha neked lenne más kedvenc játékod korábbról, amit szívesen elraksz, nézegetsz néha, nem örülnél annak te se, ha a barátnőd ezt elítélné. Ám ha netán gyűjtené valahol külön, azt is illene elfogadnod, nem árt vele senkinek se. Ráadásul nem csak gyerekek szerethetik az ilyeneket, mint ahogy nem csak gyerekek játszanak gépen játékokkal. Én például nőként nagyon szeretem a plüssállatokat és bizonyos figurákat, ám a babákat pont kevésbé. A barátom meg mégis elfogadja gond nélkül, soha nem szólalt fel ellene és nem tartotta furának. Sőt, még ő is adott nekem az évek alatt néha ajándékba 1-2 plüsst, meg figurát is, mert tudta jól, hogy ezeket szeretem. Hol szülinapra, hol pedig karácsonyra, meg ő alapból szeret ajándékozni.
ma 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!