Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa dolgok vannak a barátnőm szobájában. Aggódnom kellene?
Több, mint fél éve együtt vagyunk, de eddig mindig nálam találkoztunk, mert én egyedül élek, ő meg lakótársakkal. Mostanában tervezzük, hogy hozzámköltözik, már pár cuccot áthoztunk hozzám. Én mentem hozzá segíteni, és elég furcsa holmijai vannak. Random babák, Barbik, meg ilyen szörnyesek, meg egy babaház. Tökre meglepődtem, 22 éves a barátnőm, és ahogy írtam, nem otthon él, hogy csak arról legyen szó, hogy hát megmaradt dísznek a gyerekkori játék. Ilyen korú rokona nincs, aki mondjuk meglátogatná az albérletben. Kíváncsiságból rákérdeztem, hogy ez így mi, ő meg azzal magyarázta, hogy hát, vannak dolgok, amiket gyerekként nem kaphatott meg, és néha vesz olyan dolgokat.
Ez csak nekem furcsa...?
"Férfiaknál ugyanez a lego."
Meg a drónok, playstation, stb...
Jelen "a srác, aki a Lego-t gyűjti". :D Egyfelől kicsi részben azért is, amit fentebb vázoltak: nem igazán kaphattam meg gyerekkoromban. Másfelől viszont mivel én kifejezetten a régi szetteket gyűjtöm, egyfajta befektetésnek is kiváló, mert az évek alatt nem egy szettnél láttam, hogy szaladt felfelé az értékük. Ugyanakkor nem igazán vannak szem előtt, többségében el vannak dobozolva.
Majd talán egyszer, ha lesz gyerekem, és felnő hozzá annyira, akkor játszik vele. Igaz, jelenleg barátnőm sincs, de nem emiatt a "gyerekes" hobbi miatt. :D Aki ismer, az tudja, hogy gyűjtöm, és senki nem nevetett még ki miatta. Egyszerű hobbi, nem kell ezt túlbonyolítani. Baj akkor van, ha már nem csak hobbiként van kezelve.
A pasik se nőnek ki a lövöldözős, vagy a harcos filmekből.
Ugyanúgy megnézik 50 évesen, mint 8.
Az is valamilyen szinten elmaradott dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!