Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, hogy a barátom szobájában még mindig kivannak rakva olyan tárgyak, amiket a volt barátnőjétől kapott?
engem is zavarna hiszen ha rájuk néz ő jut eszébe róluk.tehát feltenném a kérdést magamban hogy még mindíg nem engedte el az exét?egyébként valóban ilyen szépek ezek a tárgyak,tényleg jól néznek ki?
én 1etlen tárgyat őrzök a polcomon egy élethű műrózsát művízcseppekkel vázában,bár már 5éve elfelejtettem (haraggal)akitől kaptam és 4éve van párom azóta, mégis megőríztem.de amire "szeretlek" stb személyes dolgok voltak írva elpakoltam jó mélyre!célozgass rá hogy téged zavar hogy tudod ha ránéz a tárgyakra,félsz hogy ő jut eszébe róla és ha leveszi őket,tőled szebbet kap csak nincs helye még nála ezért nem adtad oda eddig :)
22L
Köszi a válaszokat, ment a plusz mindenkinek..:)
Most már legalább nem érzem azt, hogy én várnék el túl sokat azzal, hogy lepakolja őket a szekrény mélyébe... Nem várom el, hogy kidobja, elvégre mindenkinek vannak emlékei, nem kell ezektől véglegesen megszabadulni...
Nem sokára itt a suliidőszak, és mivel nem találtam albérletet oda fogok költözni hozzá. Ha nem pakolja el a tárgyait, akkor majd én fogom...:D
Ja és válaszolva a kérdésre: nem, különösebben nem szépek ezek a tárgyak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!