Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a párom az volt barátnőjétől kapott plüssállatot hoz a lakásba?
Nemrég költöztünk be,nagyon sokat vagyok nála.2 hetente 10 napot együtt vagyunk.Egyik nap,fél év beköltözés után,láttam egy plüssállatot és elkezdtem vele piszkálni,csak úgy hülyeségből.Erre kikapta a kezemből és eldobta messzire,mérges arckifejezése volt és azt mondta,hogy hagyjam békén vele,mert ezt az exétől kapta 2 éve és hogy ott maradt valakinél,de elhozta.
A kérdésem az lenne,hogy minek hozta vajon a házba?Kicsit zavaró,akárhányszor ránézek...
Azért vitte oda, mert egy emlék számára. Ebből nem kell ügyet csinálni. Megtalálta, elhozta. De ha szeret és szépen elmondod, hogy:sorry,de engem zavar,tudom hülyeség,de elraknád a kedvemért valahova, hogy ne szemezgessen velem állandóan.Biztos elrakja.Ha utána meg "meghálálnád" neki a nap folyamán, akkor semmi tüske nem maradna benne.
Ha nem rakja el akkor vagy nagyon makacs vagy hiányzik az exe.
Igazatok van,azt hiszem kissé túlreagálom.
Nem élünk teljesen együtt,nekem másik városba le kell utaznom 4 napokat 2 hetente gyakorlat miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!