Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg a barátnőm pasija? 19 éves, és játékszőnyege van a szobájában, ami nem is lenne gáz, hisz megmaradhatott, de matchboxokat gyűjt és a barátnőm rajtakapta hogy játszik. -. -
Figyelt kérdés
2014. okt. 3. 00:19
1/16 anonim válasza:
minden felnőttbe ott a gyerek, magyarul aki játszik az már meleg?
2/16 A kérdező kommentje:
ha az én férjem elkezdene itt matchboxozni, sírva fakadnék, és imádkoznék a jó istenhez hogy nem meleg...
2014. okt. 3. 00:26
4/16 anonim válasza:
azt megnéztem volna mikor rajtakapja...tütüüüüt,-szia szivem hát te? semi csak izéééj őőő :DDDDDDD
5/16 anonim válasza:
Hát, kérdező, fogalomzavaros vagy.
6/16 anonim válasza:
De mi köze ennek a homoszexualitáshoz?
7/16 anonim válasza:
Ez semmi, az sokkal nagyobb baj, hogy ennyire buta vagy :D :D :D
Meleg?! :D
8/16 anonim válasza:
Meleg akkor lenne, ha barbizna, de akkor sem biztos.
Egy férfi soha nem nő fel igazán, mindig meglesznek a gyerekesnek tartott játékai vagy dolgai, legfeljebb változik.
9/16 anonim válasza:
igen az. és a seggedre vágyik!!!! DANGER!!!
mi köze a melegségnek a gyerekességhez....? ezek szerint minden homo játszik titokban a kisautóval?
10/16 anonim válasza:
Kérdező... nekifutásból vagy ilyen hülye, vagy helyből sikerült ezt összehoznod? Én házas ember vagyok és néha a feleségemmel legózunk együtt , a fiunk bionicle vagy mi a fenéből teszünk ki butaságokat, sőt néha Mortal Kombat és Tekkenezünk is playstationon... Most akkor az életem hazugság és én meleg vagyok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!