Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori ez, hogy egy férfinak így alakul az élete? 30/F

3
Ha 20 csinos és fiatalabb nővel feküdt volna le, akkor megfelelne neked komoly kapcsolatra?

Hát van átfedés az életünk között. Fiatalon én is jól néztem ki, de borzasztó szociális szkilljeim voltak, inkább menekültem a csajok elől, aztán ezt annyira megszoktam, hogy már automatizált dologgá vált nálam, még akkor is amikor nem ezt akartam. Szörnyű helyzet.
21 éves votlam amikor először smároltam, szexeltem és lett barátnőm. Nyilván mindet ugyanazzal a csajjal. Ez volt amúgy az egyetlen hosszú távú kapcsolatom, 3 évig tartott.
Utána ismét semmi, majd jött egy "durva év" ahol magamhoz képest eléggé "túlteljesítettem" a dolgokat és én is lefeküdtem egy ideősebb nővel. Viszont utána úgy voltam vele, hogy nekem ez nem hiányzik. Azóta sok lehetőségem nem volt (talán 2-3, de egyikkel sem éltem, az elmúlt 4 évben mindössze kétszer smároltam ugyanazzal a nővel), nekem a társkereső sem játszik mivel azóta eléggé ocsmány lettem (kopaszodás). Most 30 vagyok és totál esélytelen minden téren.
Szóval:
- fiatalkori fos szocalizáció de jó kinézet PIPA
- késői abszolút szüzesség: se csók, se randi, se szex, se csajozás PIPA
- idősebb nő(k) (nekem csak egy, bár ő "megvolt többször is) PIPA
- 30 fölött abszolút nulla lehetőség PIPA

Az ember, mint látjuk, remekül tud erényt kovácsolni a tehetetlenségéből, kedves 3-as.
"A legtöbb férfinak ennél azért több önbecsülése van, és nem fekszik le akárkivel, csak lyuk legyen."
Megsúgom neked, a legtöbb férfi a legyet is megdugná röptében, és ez így természetes. Evolúció bácsi ránk, pasikra testálta a fajfenntartás feladatát, és ez bizony kényelmetlenségekkel jár. Például vérszegények vagyunk, és ha feláll a bré, az agyunkba már nem jut vér, nem tudunk gondolkodni. Átlag 17 mp-enként eszünkbe jut a szex... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!