Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetedikes-nyolcadikos lány tetszik egy középiskolás vagy egyetemistának,főiskolásnak,vagy egy dolgozó férfinak,fiúnak, akkor nagy kor különbség miatt,találkozás,randizás,beszélgetés jól alakul és lehet kapcsolat?
Kicsit bonyolult megfogalmazás...
De igyekszem válaszolni.
Itt mindenki avval fog jönni, hogy igen hatalmas. Még én is azt mondom, hogy egy hetedikes lánynak nagy a korkülönbség, ha 9.-10.-es a pasija.
Én személy szerint a 8.-ot fejeztem be és kezdtem a közepsulit, amikor megismertem a jelenlegi páromat. Ő már akkor dolgozott. Tudtunk beszélgetni, meg volt a közös téma, mindig egy hullámhosszon voltunk. Ő is én is motoroztunk, aztán ezek alakultak. Már ennek 8 éve jelenleg a kisbabánkat várjuk. 🥰
A nyolcadikos és középiskolás elfogadható teljes mértékben szerintem.
A középiskolás dolgozó férfi is, de az általánosba még nem gondolnám egészségesnek,ha egy kis 7.-es csajjal mászkálna egy 40-es pasi.
De kinek mi.
Maximum 8 év korkülönbség elfogadható szerintem,ha az illető elmúlt 14.
#1 17-18 évesen is lehet dolgozni, nem csak 40....
Bár egy a lényeg, egy 12-13 éves lánynak ez is már sok lenne..
1
Komolyan szerinted elfogadhato, hogy egy 15 eves gyereknek a 23 eves nyomogatja be neki?
Kerdezo te meg asd el magad ezekkel az otletekkel, hogy majd egy 12 evest huszonevesen dugicsalsz.
Amiota felkerultem erre az oldalra, hat megdobbenek ezeken a kerdeseken, meg a valaszokon akik tamogatjak az ilyet.
Rengeteg pedofil van M.o-n es nincs komolyan buntetve.
Na. Tisztázzuk azt, hogy Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év.
Ha egy 18 év fölötti férfi 14 év alatti lánnyal szexel, az szexuális visszaélésnek minősül. Ha 12 év alattival, az pedig szexuális erőszaknak.
Úgyhogy szerintem a jogszabály elég jól lehatárolja, hogy mi az ami elfogadható, és mi az ami nem. Ami büntetendő, azt talán ne soroljuk az elfogadható kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!