Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy három hónap után a srác beakarja mutatni a barátnőjét a szüleinek úgy a srác nyolcadikos a lány meg hetedikes?
Mondja meg neki, hogy még várna vele.
Egyébként szerintem teljesen normális, most van a harmadik kapcsolatom, mindháromban megismertem a lány szüleit (vagy legalább egyiküket) a kapcsolat kezdetétől számított két héten belül.
Ha ez a lány nem akar komoly kapcsolatot,akkor minek van egy rendes barátja hetedikben?
Ilyenkor én még barbiztam, és ha volt egy rendes fiú...akkor nem a kapcsolaton aggódtam.
Akkor most mit akar a barátjától?
Hetedikes létére...szeretkezni ? Vagy mi az,ami neki nem komoly kapcsolat?🤦🏻♀️
Hová fajult a világ...
A mai világban a lazább kapcsolat szól a testi együttlétekről... és ha a lány csak ennyit akar...
3 hónap már egész hosszú idő, és ha eddig megvoltak egymással,akkor ezután is meg lesznek,ha a lány egyértelműen elmondja szándékait, ő nem akarja hetedik osztályosan elveszteni szüzességét.
Meg lehet beszélni mindent,azt is hogy a lány nem akarja még megismerni a fiú családját.💁🏻♀️
És igen, normális,hogy ezt teszi a fiú. Teljesen normális.
Max az nem,hogy ilyen fiatalok, meg hogy a lány nem vele beszéli meg személyesen az aggodalmait..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!