Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megismerkedsz egy nagyon szimpi emberrel és rájössz h bejössz neki DE ?? 😔
Figyelt kérdés
Nem a zsánered de nagyon szívesen barátkoznál vele, akkor kerülöd h meg ne bántsd v vállalod h előbb-utóbb lépne és offokod, ezért megbántódik de lehet h jól kezeli a visszautasítást és mégis ritka jó barátok lesztek.ma 17:03
1/9 anonim válasza:
Ha nem a "zsánered" akkor jobban teszed ha elmondod neki, hogy tisztában legyen vele. Legyél vele őszinte ha tényleg barátságot akarsz vele kötni.
2/9 anonim válasza:
Férfiként mennyire jó lenne egy ilyen "csak barát" az életemben.
Jó ideje szeretnék egy ilyet !
3/9 anonim válasza:
Elmondanám, hogy barátként szívesen ismerkedem vele, de ennél többet ne gondoljon bele a kapcsolatba. Ha neki ez nem komfortos, akkor viszont inkább sehogy nem tartanám vele a kapcsolatot.
4/9 anonim válasza:
Legyél korrekt, ne játszmázz. Mond meg neki, hogy emberként kedveled, de nem akarsz tőle semmi "komolyabbat".
5/9 A kérdező kommentje:
Hogy a bánatba közöljem vele, hogy stop, mikor olyan közeli kapcsolatban még nem vagyunk?
Akkor tuti kellemetlen lenne a szitu és rávágná, hogy nem is akart semmit.
ma 18:47
6/9 anonim válasza:
Miért, akkor milyen kapcsolatban vagytok ezzel az illetővel, ha ezt még nem tudod megmondani neki?
7/9 A kérdező kommentje:
Néz folyosón, szól hozzám ha teheti, igyekszik a közelemben lenni és amikor beszélünk enyhén zavarban van. Bókot is kaptam egyet.
Tudom, hogy milyen ha bejövök egy fszinak.
ma 19:08
8/9 anonim válasza:
Jó neked, ha tudod... De akkor azt is tudhatnád magadtól, hogy hogyan közöld vele finoman a dilemmádat, nem?
9/9 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam, hogy nem tudom kezelni.
ma 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!