Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem ilyen helyzetben?
Sziasztok,
Kicsit kétségbe vagyok esve a kapcsolatomat illetően. A páromról (ő 31 én 22) azt érdemes tudni, hogy nagyon tapasztalt, korábban rengeteg egyéjszakás, barátság extrákkal kalandja volt. Ezeket mind megszakította mire kapcsolata lett. Gondolni merem, hogy ezekben az időkben ő “kiélte” annyira ezeket, hogy velem már annyira nem kíván semmi ilyesmit. Megelégszik a havi 2-3-mal. A kapcsolatunk elején leszögeztük, hogy kinek milyen vágyai vannak (gondolok itt bdsm-re), de csak a kapcsolatunk legelején csináltunk ilyesmi dolgokat, azóta egyáltalán nem, mert szerinte ez csak egy egyéjszakás során izgalmas. Nekem ez iszonyú rossz érzés. Alapvetően egy igényes nőnek gondolom magam: vékony vagyok, heti 4x járok edzeni, ápolt vagyok, odafigyelek az öltözködésemre, háztartásra egyéb dolgokra, de mióta ez a probléma áll fent egyszerűen nem érzem magam nőnek. Iszonyú rosszul esik belegondolni, hogy mással miket csinált, ami nekem már nem jutott meg, pedig mindennél jobban vágynék rá, és hiába mondom ezt neki, mindig csak azt mondja, hogy nem tehet erről, mert nem lesz kívánósabb. (maga a problémám szempontjából nem tudom mennyire fontos, de nekem ő a legelső kapcsolatom minden téren)
Ezen kívűl a kapcsolatunk minden területe nagyszerű, nagyon nagy a harmónia köztünk, boldogok vagyunk, vannak közös programjaink stb. Egy másik nő pedig biztosan nem áll a dolog mögött.
Ilyenkor mit tegyek? A kapcsolatomat semmiképp nem akarom eldobni emiatt, de mentálisan -a nőiességemnek- ez nagyon rossz érzés. Gondoltam már minden hülyeségre, pl, hogy csak olyan ruhákat hordok, amik az egész testem fedik, hátha akkor izgalmasabb leszek.. áhh:/ már minden is megfordult a fejemben.. Természetesen nem ez körül forog a világ, de egy több, mint 2 éves kapcsolatban szerintem korai, hogy ez az egész így kifulladt
Privátot nem kérek.
Mindenképpen meg kéne beszélned ezt vele -őszintén- ha tényleg minden más téren jó a kapcsolat, akkor megoszthatod vele az aggályaidat.
Bár számomra érthetetlen, hogy élhette így ki magát valaki már 31 évesen. Én 33 vagyok,és nekem is volt már bőven kalandom, barátság extrákkal és társai,de attól még most is ugyanúgy kívánom rendszeresen a szexet, persze nyilván csak olyannal,aki megmozgatja a fantáziámat.
Tegyük fel,hogy igazat mond,akkor is ezt muszáj megbeszélni,a libidó csökkenést amúgy depresszió is okozhatja, vagy valamilyen egyéb betegség,illetve a rendszeres jó szex nélkül előbb-utóbb így is úgy is ellaposodik a kapcsolat.
Havi 2-3x szex??? Nem írtad el az életkorotokat és 50-60 éves párt akartál írni? Mert egy jó kapcsolatban ott is többet dugnak...
Te vágysz valamire - ő meg nem. Nem vagytok sem a gyakoriság, sem a szex minőségét egy hullámhosszon. Ez előbb-utóbb feszültséget fog szülni, frusztrációt - sőt ez már meg is történt, ezért írtad ki a kérdésedet.
Mit tegyél? Leültök szépen beszélgetni és teljesen nyíltan, őszintén elmondod ami a szíved nyomja!!! Ha ezt nem tudod megtenni akkor nem bíztok egymásban... S azt meg felejtsd el, hogy azért mert neki több alkalmija volt máris tapasztaltabb, vagy különb lenne nálad, mert egy kapcsolatban a két fél egyenjogú!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!