Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sajnos elkövettem azt a borzasztó hibát,hogy beleszerettem valakibe, aki jó pár évvel idősebb nálam. Néha kavarunk (lefekszünk), vagy elmegyünk vacsorázni. Nemrég rájöttem, hogy egy vele egyidős nővel is kavar, vagyis lehet, hogy ez nem csak kavarás, mert vele egész napos programokra is elmegy, velem mindig csak este találkozik.

Sajnos annyira hülye vagyok, hogy még így sem őt utálom, hanem a nőt, pedig állandóan álomba sírom magam miatta és azon töröm a fejem,hogy ha vele megy mindenhova,akkor velem miért csak este volt képes találkozni és velem van e baj. Nem is mertem elmondani neki,hogy tudok a nőről, pedig már vagy 2 hete tudom.

Közben az egyetemről van pár fiú aki randizgatni hívna, de én leragadtam ennél az idősnél és egyszerűen nem tudom elhagyni.

Mit kellene tennem? Teljesen kivagyok már.

24N

aug. 11. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha jót akarsz a lelkivilágodnak, akkor inkább egy egyetemista korodbelivel kezdj randizgatni, mert a nő valószínűleg a párja, téged pedig csak szexre tart
aug. 11. 16:48
 2/3 BohócKolbász ***** válasza:
94%

Azért nem vállal fel mert nem szeret. Téged csak szexre használgat. Különben tuti megszólnák az emberek hogy ezt mégis hogy...

De neki tetszik hogy elhiszed amiket kummant neked.

Kislány! Ne légy naiv. Téged a nuni miatt tart közel. Ennél egyértelműbb nem is lehetne. Koptasd le, és mutasd meg neki hogy többet érdemelsz!

aug. 11. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Mit kéne tenni? 🤔

Mondjuk befejezni vele a szexkapcsolatot! 🫰

aug. 11. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!