Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés

Nem volt sok komolyabb párkapcsolatban részem az életben, így nem igazán tudom hogyan kezeljem a helyzetet. Kérlek, hogy olyan válaszokat ne írjatok, hogy "egy balfa.. vagy", mert ezt én magam is tudom, földön fekvő emberbe felesleges belerúgni már.

Tehát maga a szituáció az, hogy a barátnőm háta mögött tindereztem és facebook társkeresőztem, bár nem találkozási céllal igazából, csak magárét a tevékenységért, hogy húzom az embereket jobbra és balra. Ő ezt észrevette, de nem szólt érte, és nem is mondta hogy tud róla. Ezért bár mondható, hogy fizikai megcsalás nem történt mint olyan, de magát a bizalmat eljátszottam (és ugye attól hogy azt mondom hogy nem találkoztam senkivel, ez még nem garancia neki semmire, bár megbeszéltük, hogy ő is ezt gondolja a legutóbbi beszélgetés alkalmával, erről lentebb esik szó). Legutóbb volt egy eset, hogy mindketten külön szórakozási célú eseményekre mentünk pár napra, és én jól berúgva elnyomogattam az idővonalamon a legutolsó bejegyzést, ami az egyetlen közös képünk volt facebookon (és nem is tudtam visszaállítani), ő pedig ezt úgy értelmezte, hogy biztos azért, hogy ott másokkal kavarok (belegondolva teljesen ezt lehet belőle leszűrni). Mire hazaértem a cuccait már elvitte tőlem teljesen. Még aznap találkoztunk és leültünk beszélgetni, bevallotam neki a dolgokat. Tudtuk hogy a kapcsolatunkban vannak problémák, így azokról is beszéltünk (ellaposodás több téren is), és hogy mi okozhatta hogy ide jutottam. Kulturáltan beszéltünk mindenről, és arról is szó esett, hogy ha úgy adódik hogy folytatjuk, akkor min fogunk változtatni mindkét fél részéről. Úgy váltunk el, hogy én mondtam neki hogy annak ellenére hogy hülyeséget csináltam szeretem, és hogy mindenképp szeretném ha folytatnánk, és ha úgy lesz akkor fogok igyekezni tőlem legjobban telhető módon, hogy működjön ez a dolog köztünk. Ő pedig azt mondta, hogy neki kell egy kis idő hogy átgondolja, hogy szeretné e folytatni, majd keresni fog a dolgokkal kapcsolatban mire jutott.

Nem egy ezeréves kapcsolatról van szó, másfél éve vagyunk együtt, és én úgy gondolom hogy ebben még van potenciál, és hogy igazából tényleg szeretem és vele szeretnék lenni. Szóval most nem tudom mitévő legyek, ilyen helyzetekben csak várni a legnehezebb. Illetve az is kérdés, hogy ha nem keres x ideig, akkor mikor kellene érdeklődnöm nála.

2023. júl. 10. 14:13
 1/2 anonim ***** válasza:
85%
Előbb nőj fel és tanulj meg felelősséget vállalni magadért és a tetteidért. Nem csodálom, hogy elhagyott a lány, nagyon éretlennek tűnsz.
2023. júl. 10. 14:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

"igazából tényleg szeretem és vele szeretnék lenni"

Dehogy szereted! A legjobb, ha tiszteletben tartod a kérését és békén hagyod, majd keres, ha ott tart.

Hogy a manóba lehet társkeresőzni a tevékenységért?! Felméred, hogy az ott valóban párt keresőket is hülyíted a magad módján? Franc se hinné el, hogy nem másik csajt keresgélsz.

És ha szerinted van potenciál a kapcsolatodban, akkor miért nem arra fordítod az energiádat? Szegény csaj jobbat érdemel ennél, biztos vagyok benne.

2023. júl. 10. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!